Épnek tűnő tömés alatt fájdalmas őrlőfog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27684 Reply
  Fehérvári Andrea
  Vendég

  Tisztelt Fresh24 Dental,

  Kb. 6 évvel ezelőtt tömött fogam a tömést követően is kis mértékben érzékeny volt, az érzékenység a későbbiekben is megmaradt és az évek múlásával fokozódott. Többször is megmutattam fogorvosomnak, ő úgy látta, hogy a fog egészséges. A fájdalom, amit érzek, inkább tompának mondható, nem erős és nem jelentkezik állandóan, rágás, valamint meleg- és hideghatás is kiválthatja.
  Röngen segithetne megállapitani, mi lehet a gond? Utoljára tegnap látta a fogat a fogorvosom és arra gyanakodott, hogy máshonnan sugárzik a fájdalom. A másik fogat, amelyet a fájdalom kiindulásának vélt, betömte, de a fájdalom ma reggel ismét jelentkezett.
  Mi ilyenkor a teendő?

  Köszönettel

  #27698 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea
  Diagnosztikai vizsgálat nélkül nagyon nehéz megállapítani a probléma forrását. Fogászatunkon a kezelések megkezdése előtt állapotfelmérést végzünk diagnosztikai vizsgálattal együtt, hogy egyértelmű képet kapjunk az állapotról. Amennyiben a röntgen felvétel negatívnak látszik, de a panasz továbbra is fennáll CT vizsgálatot végzünk, mely sokkal pontosabb képet ad a szájüregi állapotokról. Ezt követően készül el a kezelési terv, melyet követ a produktív tevékenység.
  Nagy hangsúlyt fektetünk a problémák forrásának konkrét meghatározására, hogy gyógyító tevékenységünket a lehető legpontosabban és eredményesebben végezhessük.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Épnek tűnő tömés alatt fájdalmas őrlőfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft