Bölcsességfog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17268 Reply
  Botos I Zoltán
  Vendég

  Üdvözlöm.

  1 hónapja bementem a háziorvosomhoz elmondtam neki, hogy fáj az arcom és csontjai, állam hasít , és húzza a görcs a fejemet meg hasogat is még a tartómnál is fáj, továbbá az államnál meg a tarkómnál nyirokcsomók nagyon fájnak és nagyok, illetve az alsó és a felső fogsorom is fáj. A háziorvos azt mondta arcüreggyulladás, vagy polip. Utána elmúlt 2-3 hét múlva ismét előjött, elmentem a helyettes fogorvoshoz azt mondta jön a bölcsességfogam az okozza a problémát. Ezt követően ma elmentem a fogorvosomhoz, ő azt mondta hát nincs is lyukas fuga, amitől fájhatna, úgyhogy ez nem fogászati dologtól fáj.
  De mondtam neki hogy a helyettes fogorvos aki ön helyett volt azt mondta jön a bölcsességfogam. Azt mondta hát az lehet. Tehát azt sem tudom mit csináljak, mert mindeni mást mond, de nem tudom mitől fáj eszeveszettül, vagy mit is csináljak hogy ne fájjon ennyire?

  Ön mit javasol.?

  #17278 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Botos Úr!

  Azt javasolnám, hogy a fájdalom csillapítás mellett legyen cél az igazi ok feltárása. Tisztázni kellene először hogy valóban fogászati jellegű problémáról van e szó, gondolva a bölcsesség fog kérdésére is. Ezt egy rtg alapú vizsgálat egyszerűen tisztázhatja, majd a diagnozis ismeretében dönteni a beavatkozásokról, vagy a körzeti orvos ismételt meglátogatásáról az arcüreg gyulladás kezeléséhez.

  Gyógyulást kívánunk, üdvözlettel, Vdent

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bölcsességfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft