Az immunrendszerem teljes legyengülését okozhatja a letört fog?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31192 Reply
  Martin
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr/nő

  Körülbelül 3 évvel ezelőtt elkezdett széttörni egy korábban már félig széttört, majd gyökér kezelt és újból felépített fog. Mára már teljesen széttört, viszont a maradék még mindig benne van az ínyemben. A másik oldalon ugyanez történt egy másik foggal, csak az kicsit később tört szét, de szintén benne van a fogínyben.

  A kérdésem arra irányul, hogy ez okozhat e nálam súlyosan legyengült immunrendszert?

  Ezeket a tüneteket tapasztalom, amik mostanában extrém módon felerősödtek, és egyre több egészségügyi problémám van:
  Pikkelysömör a bal kezemen, övsömör, piros folt a péniszemen, ami nem fáj és nem viszket, hámló pirosas folt a makkom alatt, fájdalmas afták a számban, akné a hajas fejbőrön, akné az arcon, a lábujjaimon és talpamon megjelenő piros, viszkető foltok, és újabban már herpesz is kialakult a számon, asztmaszerű, allergiaszerű köhögés főleg terhelés hatására, visszatérő torok és fejfájás,

  A választ előre is köszönöm!

  #31205 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Martin
  A felsorolt problémák és a törött foggyökér között összefüggést maximum a szájüregi aphta tekintetében velünk. Javaslom ettől függetlenül a fogak eltávolítását, és a szájüregi problémák kezelését. Az tény, hogy a nem megfelelő szájüregi státusz kedvezőtlen hatással bir, és ráhatása lehet bizonyos problémák kialakulásában, a tünetek felerősödésében. Ezen túl egyéb bőrproblémáit javasoljuk szakorvossal megkonzultálni.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Az immunrendszerem teljes legyengülését okozhatja a letört fog?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft