Arcüreggyulladás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33935 Reply
  Viki
  Vendég

  Kedves Doktornő/Úr!

  Meg marciusban kimutottek a bolcsessegfogam, es az arcuregem megnyilt. A mutet utan 2 nappal elkezdett folyni belole egy sargas, nagyon kellemetlen szagu genny. Varratszedeskor szoltam az orvosomnak, de mivel o nem reagalt ra semmit, gondoltam majd elmulik. Igazabol nagyon lassan egyre jobb lett, mar nem folyt belole csak neha ereztem a torkomban, illetve ha orrot fujtam akkor az azon az oldalon levo orrlyukamban, de egyre kevesebbszer ereztem, azt hittem lassan ‘meggyogyulok’, csak ez lassu folyamat. Viszont mivel 100%-osan meg 2 hettel ezelottig sem mult el, felkerestem egy ful orr gegeszetet, ahol akut arcureggyulladast allapitottak meg, es antibiotikum kurat kaptam, vegre ugy nez ki helyrejottem 100%-osan.
  A kerdesem igazabol az lenne, hogy az arcureg gyulladasom az ha minden steril, minden tiszta a fogorvosomnal, akkor is kialakulhatott volna? Vagy ez nem fogorvosi hiba? (A tobbi bolcsessegfogam is ugyanott mutottek, azok rendben mentek, de azert szeretnem tudni, hogy maradjak e a fogorvosomnal vagy inkabb ne)
  Koszonom, hogy elolvasta, elore is nagyon koszonom a valaszat!

  #33943 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Viki,
  Az gyulladás vélhetően nem a rendelőben alkalmazott és használt eszközöktől alakult ki -hisz levelében írja, korábban ez nem fordult elő-. és nem is a sterilitás hiányától. Levelében írja, hogy váladékozást tapasztalt a foghúzást követően, mely már fertőzés meglétére utal, ezen fertőzés forrása több minden is lehet, okozhatta étel, ital, esetleg dohányzás stb.
  Üdvözlettel:

  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 5 months telt el-Fresh24 Dental.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Arcüreggyulladás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft