Arcduzzanat

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29473 Reply
  Kiss Edina
  Vendég

  Azt szeretnem kerdezni hogy vasarnap reggel arra keltem hogy be van dagadva az arcom es nagyon faj a fogam elmentem ugyeletre ott elkezdte a gyoker kezelest. Ma reggel azt hittem jobbam leszek es tudok menni gyokerkezelesre de az arcom.csunyabb mint.volt. elmentem egy orvoshoz ott megvagta es bevarrta az inyem verzett egy dbig mar elallt a verzes viszonylag hamar. Mar nem is faj semmi csak az arcom zavar h meg vn dagadva. Meddig tart ez ? Ket nap mulva megyek vissza a varratot kiszedni. Addig igy maradok ? Mit csinaljak vele borogassal hideggel meleggel ? Vagy jeggel ? Es hamarabb elmulik ?

  #29475 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Edina
  A duzzanatnak apadnia kellene, amennyiben nem ezt tapasztalja kérem soron kívül jelezze kezelőorvosának. Vélhetően a fog további kezelése esetlegesen egy antibiotikus terápia lefolytatása is szóba kerülhet.
  Üdvözlettel

  #29482 Reply
  Spolár Gergő
  Vendég

  Kedves doktor úr/nő! Azt szeretném megkérdezni hogy szombaton elkezdett fájni a fogam egész nap fájt vasárnapra virradóra ráment a fájdalom az arcomra,illetve az arc csontomra ès fel is dagadt. Mit lehet tenni? Mi lehet a probléma? Illetve mit lehet tenni hogy a fájdalom enyhüljön? Válaszát előre is köszönöm és várom. Tisztelettel: Spolár Gergő

  #29484 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gergő
  Okvetlen fogászati ellátás szükséges. Diagnosztikai vizsgálatot követően lehet konkrétan meghatározni a fog problémáját, melyet követően annak azonnali ellátása szükséges.
  Amennyiben ez a fájdalom Önnél már duzzanattal is jelentkezik, soron kívüli fogászati kezelését javaslom.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Arcduzzanat
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft