alsó kivehető fogsor

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28513 Reply
  Takács Eszter
  Vendég

  Üdvözlöm Önöket!
  Szeretnék kérdezni súlyos problémámmal kapcsolatban, és ami érdekelne, hogy tudnak-e rajtam segíteni.
  Január 3-án régi alsó fogsorom alá lett bélelve. Nos, én azóta csak pépes ételt eszem, mert ha tört valahol csiszoltuk, akkor másik helyen jelentkezett a fájdalom. Mint laikus úgy érzékelem, nem zárnak egyszerre a fogak, talán emiatt is nem tudok rágni, és a fájdalmak is meg vannak. Voltam vissza nagyon sokszor, de már nem tud velem mit kezdeni a technikus, mert Ő ott csiszol ahol én kérem, de 2 nap múlva megyek, hogy most nem ott hanem máshol kellene csiszolni. Ez megy január óta… Nem vagyok „hisztis”, mert volt hogy annyira eltörtem az ínyemet próbaképpen, hogy 1 hétig a fogam sem tudtam berakni. Most már éhes vagyok, most már idegileg kikészültem, most már kiráz a hideg ha a szilárd ételre gondolok.
  Ennyit a problémáról, és a kérdésem/kérésem:
  Van-e lehetőség, ill. vállalják-e hogy készítenek egy másik lenyomatot az alsó ínyemről, amiből kiderülne hogy hol is nem fekszik a „vendégfog” fog az ínyemre, miért kocog étkezés közben is, miért nem tudok vele rágni…. Amennyiben ebben tudnának segíteni, akkor van-e lehetőség a régi „protkómat” helyesbíteni, jóvá tenni, elvileg bélelni. Hallottam olyan lehetőségről is, hogy a fogsor és az íny közé valami puha anyagot tesznek, ami csökkentheti az esetleges fájdalmat, feltörést. Önöknél van-e ilyen..
  Elnézést ha kérdésem kicsit zűrzavaros, de nem tudom jobban megfogalmazni, hogy minden benne legyen.
  Kérem segítsenek ha csak 1 mód van is rá..
  Tisztelettel:
  Takács Eszter

  #28531 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Eszter
  Nagyon szívesen megnézzük, mi lehet a probléma. Sajnos a technikus sok esetben nem tudja pontosan meghatározni, konkrétan hol is lehet a probléma. Ezt sok esetben, lenyonatok és minták segítségével, illetve kifejezetten erre a célra használatos anyaggal tudjuk meghatározni.
  Hogy a protézisén lehet e meg segíteni, látatlanul nem tudjuk megítélni. Javaslom látogasson el Fogászatunkra egy konzultaciora, hogy megbeszèlhessük a lehetőségeket
  Üdvözlettel

  #28535 Reply
  Takács Eszter
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát.
  Így fogok tenni, kérek majd időpontot és felkeresem Önöket. Persze látatlanba nehéz is bármit mondani, talán ott kellett volna kezdenem, hogy elmegyek a rendelőbe.:)

  #28549 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves a Eszter
  Várjuk szeretettel
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: alsó kivehető fogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft