Brush Baby gyerekfogkrémek – és nincs többet lyukas fog!

…és nincs többet lyukas fog!

Brush Baby gyerekfogkrémek

 

Minket érdekel az egészséges mosoly!

(X) hirdetés

 

“Xylitol – a legnagyobb előrelépés a szuvasodással szemben a fluorid óta.”
Nigel Carter (igazgató, British Dental Health Foundation)

A fogínynek, a nyelvnek és az arc belső felének is kijár a tisztaság, főleg, hogy a gyerekek hajlamosak a Candida fertőzésre, azaz a szájpenészre.

bbfogkefeA xylittel átitatott fogtisztító kendő meggátolja a fogszuvasodást okozó baktériumok elszaporodását a baktériummentes szájüreg pedig támogatja a fogzás könnyebbségét.

A 0-16 hónapos korig ajánlott Brush Baby fogtisztító kendővel áttörölhető a fogak, a fogíny, a nyelv, a szájüreg belső fele is, így fenntartható a gyermek tiszta és egészséges szájürege már a születéstől.

(X) hirdetés

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a xylitollal dúsított fogkrémet használó gyermekek kevesebb szuvas foggal rendelkeznek, mint a csak fluoridos fogkrémet használók.
A xylitol segít meggátolni a lyukas fogak kialakulását.

 

bbpr

Mi az a xylitol?

A xylitol egy természetes cukor, ami megtalálható a szilvában, eperben, málnában és a nyírfában, valamint kis mennyiségben szervezetünk is termeli.

 

A xylitol újdonság?

Nem. A xylitol jótékony hatásai a fogak egészségére már 40 éve ismertek és széles körben használják a skadináv országok és az Egyesült Államok területén. A xylitol 50%-ig meggátolhatja és visszafordíthatja a fogszuvasodást. Hihetetlen hatását több mint 300 kutatási eredmény támasztja alá.

A Brush Baby Tutti Frutti és Fodormenta ízesítésű fogkrémek, a megfelelő korú gyerekek részére kialakított összetétellel, xylitol tartalmukkal napi használat mellett biztosítják a gyerekek szájápolását.

 

Hogyan működik a xylitol?

Minden étkezés alkalmával a szájban található baktériumok lebontják az ételekben található cukrokat, így savakat termelnek, melyek károsítják a fogzománcot. Ez a “savtámadás” okozza a fogszuvasodást és idővel a lyukas fogakat is.

brushbabyfogkremekA xylitol megakadályozza a baktériumok savtermelését, mert a baktériumok nem tudják a xylitolt lebontani és így nem termelik a melléktermékként előforduló savakat sem.
Így a baktériumok száma csökken, kevésbé okozhatnak kárt és ezáltal védik fogainkat.

A xylitol segít a sérült zománc helyreállításában. Kutatások bizonyították, hogy amikor a xylitol jelen van, ásványi anyagok, mint a kalcium, a foszfát sók, valamint a fluorid is könnyebben beépülnek a fogzománcba.

Kiváló minőségű szájápolási termékeink hozzájárulnak a jobb szájhigiénia eléréséhez.

Minket érdekel az egészséges mosoly!

brush pr

További információk:
www.dentshop.hu

Item added to cart.
0 items - Ft