Világrekord: Jótékony szájvizes öblögetés New York utcáin

George Clooney volt kedvese, Stacy Keibler is támogatta azt a New York-i megmozdulást, mellyel nem csak újabb világrekordot sikerült állítani, de több tízezer dollárnyi adományt is gyűjtöttek a szervezők, amit gyógyíthatatlan beteg gyermekeknek ajánlottak föl.

Stacy Keibler is együtt öblögetett a résztvevőkkel. /Kép: multivu.com/
Stacy Keibler is együtt öblögetett a résztvevőkkel. /Kép: multivu.com/

Nem az első rekord született meg 2013. június 25-én déli 12:30 perckor „A legtöbb, egyszerre szájvizet használó ember” Guinness kategóriában, hiszen két évvel korábban szintén a Colgate vállalat állította be az első csúcsot.

colgate rekord new york
A Time Square-en került megrendezésre a jótékonysági esemény.

Idén összesen 1 142 résztvevő csatlakozott a megmozduláshoz, ami a világrekord beállítása mellett jótékonysági megmozdulás is volt, hiszen minden csatlakozó után 1 dollárt ajánlott fel a Colgate vállalat a Make a Wish® beteg gyermekeket támogató alapítványnak. Ezzel azonban még nem ért véget az adakozás, az interneten keresztül is mellé lehetett állni az ügynek, így a Colgate-Palmolive cégcsoport minimálisan 50 000 dollárnyi pénzösszeggel segítette a jótékonysági szervezetet.

(X) hirdetés

colgate stacy
Stacy Keibler nem csak a szájhigiénia, hanem a jótékonyság fontosságát is hangsúlyozta az eseményen.

A New York-i Time Square-en megrendezett eseményhez csatlakozott Stacy Keibler színésznő is, aki elmondása szerint különösen örült a jótékony felajánlásnak, hiszen az említett alapítvány különleges helyet foglal el a szívében. A mostanában műsorvezetőként tündöklő Stacy-t a világsajtó mostanában amúgy is sokat emlegeti, hiszen az Oscar-díjas színész George Clooney-val még csak pár hete szakadt meg a kapcsolata.

Item added to cart.
0 items - Ft