VD Hűségkártya a Villányi Dent Fogászati Központtól! Neked van már?

Villányi-Dent-logoA Villányi Dent, a Móricz Zsigmond Körtérnél található, mediterrán stílusú fogászati központ. Kilenc orvossal, teljes körű fogászati ellátást nyújtunk a fogszabályozástól az implantációig.

Hitvallásunk az innováció és ezért sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen állandó és egyszerű kedvezményrendszerrel kedveskedhetnénk a már meglévő 32 ezer páciensünknek és a leendő vendégeinknek.villanyident

Rájöttünk, hogy az emberek szeretik a pontgyűjtő rendszereket és imádják, ha megjutalmazzák a hűségüket. Innentől már csak azt kellett kitalálnunk, hogy miként adhatunk 

(X) hirdetés

akár több ezer forint kedvezményt már az első kezelés után!

 

Gyűjtsd Te is a kedvezménnyel járó pontokat, melyeket – ha úgy döntesz – már a következő kezelés árából levonunk!

 

Egyszerű, azonnali és folyamatos kedvezményrendszer Neked!

(X) hirdetés

Hogyan működik? Pofon egyszerű.

Kérd a következő fogászati kezelés alkalmával a kártyát és a továbbiakban mindig jóváírjuk, a kezelés mellé járó pontot. A pontok összegyűjthetőek vagy már a következő kezelés árából, forintra átszámolva levonhatók.

Tegyük fel, hogy ajánlod fogászatunkat egy ismerősödnek vagy családtagnak, esetleg vagy olyan egészség tudatos, hogy megjelensz az évente Számodra hirdetett ingyenes ellenőrző vizsgálaton! Máshol ezeket jó esetben csak megköszönik Neked, mi azonban ezért is azonnali pontokkal jutalmazunk Téged.

villanyi huseg

Az összegyűjtött pont nem jár le, tehát akár évek múlva is felhasználható.

Kérd Te is a kártyádat, melyet már egy ingyenes konzultáció során kiállítunk Neked.

Szeretettel várunk Budapest egyik legbarátságosabb fogászati rendelőjében.

VILLÁNYI DENT…Minőség és bizalom!

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft