Tóth Zsombor a Fogászat Arca 2013-ban

Hisszük, hogy minden egyes új generáció születésével lehetőségünk nyílik valamit jobban, valamit másképp csinálni. Nem magunk miatt, hanem értük, hogy egyre boldogabbak és sikeresebbek legyenek. Idén Tóth Zsombor képviseli ezt a friss, céltudatos nemzedéket, akik tudják, mit jelent az alapos szájhigiénia és értik, miért olyan fontos a szájápolás a mindennapokban.

Toth Zsombor Fogaszat Arca 2013

A Fogászat Arca címért immáron második alkalommal szálltak versenybe azok a második életévüket még be nem töltött babák, akik apró tejfogakkal ékesített mosolyukat hajlandóak voltak egy egész országnak megmutatni. A tündéri fotóknak meg is lett az eredménye, a tizenkilenc indulónk arcképe több mint 17 ezer emberhez jutott el a Merj mosolyogni! hivatalos Facebook oldalán keresztül. A két hetes szavazást követően a nyertesünk a csornai születésű Tóth Zsombor lett.

Zsombi második gyermekként érkezett a családba 2012. április 06-án, Emma nővére legnagyobb örömére – a két testvér nagyon hamar egymásra hangolódott. Harmonikus kapcsolatuk azóta is töretlen, sok a közös játék és mókázás. Zsombor egyébiránt a születésétől fogva önálló gyermek, minden feladatot szeret egyedül megoldani.

(X) hirdetés

Toth Zsombor Babamosoly 2013
Zsombi szeret önállóan enni.

Elég hamar megindult a fogzás Zsombinál, alig múlt három hónapos és már megjelent az első fogacskája. Mivel az első négy egyesével tört át, ezt az időszakot nehezen viselte, alig evett és éjszakánként is sokat felébredt. A szülők, Norbert és Zsuzsanna sok mindent kipróbáltak a homeopátiás golyóktól a borostyánláncon át a rágókákig. Szerencsére mióta Zsombor betöltötte az első életévét, könnyebben megy a dolog, a verseny befejezésére már 14 foga előbújt, s a fogzás egyre kevésbé zavarja a mindennapokban.

Zsombi először masszírozós fogkefét kapott, majd következett a hagyományos fogmosással való ismerkedés. A szülői odafigyelésnek köszönhetően már az első alkalmakat is nagyon élvezte, szó szerint végigkacagta a fogmosást. A rendszeres fogtisztítás szokásának kialakításában Zsuzsáék nagyon ügyesen észrevették a közösségi jelleg fontosságát, így Emma és Zsombi gyakran együtt tisztogatják a fogaikat.

Toth Zsombor Toth Emma
Emma és Zsombi közösen – így mókás a fogmosás.

Még egyszer köszönjük a szülőknek és Zsombornak is, hogy az ügy mellé álltak és részvételükkel segítettek minél több emberhez eljuttatni az üzenetünket. Zsombi a Fogászat Arca cím mellé – melynek jövő nyárig ő a büszke tulajdonosa – egy húszezer forint összértékű ajándékcsomagot is kapott.

(X) hirdetés

A nyeremények felajánlását köszönjük a Gaba Hungary Kft-nek, a GlaxoSmithKline Kft-nek, a Sager Dental Kft-nek és a Tupperware Kereskedelmi Kft-nek!

Item added to cart.
0 items - Ft