Tökéletlen mosolyok nyomában – Amikor a szabálytalanság gyönyörködtet

Vannak olyanok, akik számára csak a szabályos, szimmetrikus, tökéletes formájú fogak a szépek. Pedig a természet eredendően nem így alkotott meg minket, van, hogy egy enyhe szabálytalanság akár szexepil is lehet. Gondoljunk csak Madonna vagy Vanessa Paradis metszőfogaira, s máris megérthetjük, sokszor pont a szépségipar az, ami fogékony a kisebb szabálytalanságokra, ettől ugyanis az arc csak még karakteresebb lesz.

Vanessa Paradis

Mi sem gondoljuk úgy, hogy mindenkinek egyforma nagyságú, formájú vagy állású fogakkal kellene rendelkeznie. Amikor valaki koronát vagy héjat készül a fogaira tetetni, mindig felmerül a kérdés, vajon mennyiben hasonlítson az elkészült mű az eredeti fogak vonalához, formájához. Szerintünk egy jó pótlás akkor az igazi, ha követi az archoz eredetileg illeszkedő fogak megjelenését, nem akar túl szabályos, túl mesterkélt hatást kelteni. Ezzel persze azt is elkerülhetjük, hogy messziről megállapíthassa rólunk bárki, nekünk bizony műfogaink vannak.

Ennek alátámasztásaként összegyűjtöttünk néhány sztárfotót, s mindenki elgondolkozhat rajta, vajon mennyivel tűnnének a lenti sztárok mesterkéltebbnek, ha egyszer úgy határoznának, „tökéletesítik”fogsorukat.

(X) hirdetés

[nggallery id=14]

Item added to cart.
0 items - Ft