Akció!

Oral-B AquaCare4 vezeték nélküli szájzuhany

40 849 Ft

1 készleten

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 408 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 4210201233404 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az Oral-B AquaCare4 vezeték nélküli szájzuhany mindennapos használata lehetővé teszi az íny és a fogközök alapos megtisztítását.

Oral-B AquaCare4 vezeték nélküli szájzuhany jellemzők

Az Oral-B AquaCare6 vezeték nélküli szájzuhany működési elve a légszűrőn áthaladó, légbuborékokkal sűrített víznyomás, ami beállításunktól függően kilövellhet egyenes vagy spirális irányban is. A beállításhoz elegendő, ha ujjunkkal megnyomjuk a szájzuhany fején elhelyezett Jet kapcsolót.

Oral-B Oxyjet szájzuhany fejen elhelyezett Jet kapcsoló.

Az egyenesen áramló vízsugár (jet kapcsoló felső pozíciója) a pontos fogköztisztítást támogatja, míg a rotáló vízsugár (jet kapcsoló alsó pozíciója) és az általa keltett mikro-buborékok nagyobb területre kiterjedő tisztítást és gyengéd ínymasszázst tesznek lehetővé.oral-b-oxyjet-szajzuhany-mukodes

Az oxigénnel dúsított víz hatékonyan távolítja el a fogközökbe tapadt ételmaradékokat és bakteriális filmréteget (plakkot) ezáltal megakadályozza a fogközökben a fogszuvasodás és ínygyulladás kialakulását valamint a fogkőképződést.

Az Oral-B AquaCare4 vezeték nélküli szájzuhany használata nem csak akkor fontos, ha természetes fogsorunk tisztítását szeretnénk tökéletesíteni; a szájzuhany kiváló segítséget nyújt a fogkoronák, hidak, implantátumok, fogszabályzók tisztán tartásában is.

Az Oral-B AquaCare4 vezeték nélküli szájzuhany fején átáramló vízsugarat kétféle fokozatban használhatjuk, koncentrált vagy spirális módon, míg az erősséget kétféle szintre állíthatjuk: normál és érzékeny.

A szórófejek peremén különböző színű gyűrűket találunk, melyek lehetővé teszik, hogy a gépet egyszerre többen is használják, de a fejeket ne keverjék össze.

Beépített víztartályába (145 ml) tetszés szerint adagolhatunk kedvenc szájvizünkből is, így az antibakteriális hatás még fokozottabb lesz.

Vezeték nélküli használat.

Az Oral-B AquaCare 4 vezeték nélküli szájzuhany tartalma: 

– 1 db vezeték nélküli szájzuhany
– 1 db töltő
– 1 db Oral-B Oxyjet pótfej

Garancia: 2 év.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. Csatlakoztasson egy Oral-B Oxyjet fúvókát a szájzuhanyhoz, kattanásig nyomva a fejet. Töltse meg a víztartályt langyos vízzel. Amennyiben szeretne szájvizet is adagolni a víztartályba, először mindig a langyos vizet töltse be, csak ezt követően adagolja a szájvizet.

2. Kapcsolja be az Oral-B AquaCare4 szájzuhanyt a ki-/bekapcsoló gomb segítségével.

3. Válassza ki a megfelelő víznyomást. Első használat alkalmával ajánlott az 1-es fokozattal indítani, különösen ha fogínye hajlamos a vérzésre vagy ha gyermekek használják a szájzuhanyt.

4. Hajoljon a mosdókagyló felé és helyezze szájába a szájzuhany fejét.Fogközről fogközre haladva, az íny vonala mentén vezesse végig a szájzuhany fejét. Az Oral-B Oral-B AquaCare4 szájzuhany használata közben tartsa nyitva a száját, hogy a kiáramló víz szabadon távozhasson.

A szájüregben használt elektromos eszközöket fertőtlenítés és a lerakódások eltávolítása céljából rendszeresen tisztítani kell.

A vízkő eltávolítását 6-18 hetente kell elvégezni a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően. Minél keményebb a víz annál gyakrabban kell tisztítanunk készülékünket.

Készüléke élettartamát jelentősen megnövelheti a Redesept tisztítótabletta rendszeres használatával.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

, , ,

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

2

Időmérő funkció

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Tartozékok

pótfej, töltőkábel

Hálózati feszültség

100-240V

Tölthető akkumulátor

van

Kiszerelés

1 db vezeték nélküli szájzuhany + 1 db pótfej

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B AquaCare4 vezeték nélküli szájzuhany” értékelése elsőként