Oral-B 3D White Luxe szájvíz

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Oral-B 3D White Luxe szájvíz azok számára készült, akik rendszeresen használnak szájvizeket és közben szeretnék, ha fogaik fehérebbé válnának.

Az Oral-B 3D White Luxe szájvíz összetétele segít a szájüregi betegségeket és elszíneződéseket okozó baktériumok elpusztítását, ezáltal egészségesebbé válik a szájüreg.

Használata könnyű, hiszen a szájvíz a legtöbb olyan helyre elér, ahová a fogkefe nem vagy csak kényelmetlenül. A szájvíz ideális választás azok számára, akiknél a mindennapos fogmosás nehézségekbe ütközik.

Fluoridtartalma révén erősíti a fogzománcot, ami erősebbé és ellenállóbbá válik az elfogyasztott ételek és italok okozta savas támadásokkal szemben, így csökken a fogszuvasodás kialakulásának esélye.

Az Oral-B 3D White Luxe szájvíz elérhető 250 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben is.

Összetevők: 

Aqua, Glycerin, Alcohol, Aroma, Methylparaben, Poloxamer 407, Sodium fluoride, Cetylpyridinium chloride, Sodium saccharin, Propylparaben, CI 42051, CI 47005

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Öntsön a kupakba egy adag szájvizet, majd öblögessen a szájvízzel legalább 30 másodpercen keresztel. Figyeljen rá oda, hogy semmiképp ne nyelje le a szájöblítőt! Ha végzett, köpje ki a szájvizet, de az ideális hatás elérése érdekében nem öblítse ki a száját vízzel.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Kiszerelés

250 ml, 500 ml

Alkoholtartalom

van

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B 3D White Luxe szájvíz” értékelése elsőként