BioXtra szájvíz szájszárazságra

2 199 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 5425005120020 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A belga BioXtra termékek speciálisan a szájszárazság irányított, otthoni kezelésére születtek.

A BioXtra szájvíz (250 ml) hatékony segítséget nyújt a szájszárazság tüneteinek enyhítésében.

Speciális, természetes nyál enzimeket, fehérjét és colostrum kivonatot tartalmazó formulája segít felfrissíteni a szájüreget, helyreállítva annak természetes egyensúlyát.

A BioXtra szájvíz kiválóan kiegészíti és meghosszabbítja a BioXtra fogkrém hatékonyságát.

Xilitet és fluoridot tartalmazó összetétele megerősíti a fogzománcot és meggátolja a baktériumok elszaporodását, ezáltal segít megelőzni a fogszuvasodást, ami gyakran a szájszárazság következménye.

Alkoholmentes formulája nem szárítja ki a szájüreget és nem irritálja a nyálkahártyát, kellemes íze miatt hamar megszerethető. A BioXtra szájvíz hosszú távon is biztonsággal használható.

Összetevők: 

Aqua, propylene glycol, Xylitol, Poloxamer 407, Sodium Monofluorophosphate, Sodium benzoate, Hydroxyethyl cellulose, Whey extract, Aroma, Lactoferrin, Lysozyme, Glucose Oxidase, Aloe Barbadensis EDTA.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Mérjen ki a kupak segítségével 10 ml BioXtra szájvizet, majd zárt szájjal öblögessen vele és köpje ki. Nem szükséges kiöblíteni a száját tiszta vízzel. Lehetőleg fogmosás után használja.

 

A BIOXTRA TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A nyálnak kiemelt szerepe van a szájüregben, bár gyakran háttérbe szorul szájüregünk természetes védekezőképessége. Csak akkor értékelődik fel a nyál szájüregi szerepe, ha hiányt szenvedünk belőle, azaz szájszárazságtól szenvedünk.

Szájszárazságot hosszabb-rövidebb időn keresztül bárki tapasztalhat, azonban vannak olyan kóros esetek, amikor főként belső (gyógyszeres kezelések, hormonális változások vagy autoimmun betegség miatt) eredetű problémák hosszú időn át fennálló szájszárazságot okoznak. /Kutatások szerint minden 5. embert érint a szájszárazság./

Az elhúzódó szájszárazság meggátolja szájüregünk természetes tisztulási képességét, ezáltal a baktériumok elszaporodnak, az ásványi anyagok beépülése (a fogzománc remineralizációja) mérséklődik, így hamar kialakul a fogszuvasodás, az ínygyulladás vagy a kellemetlen szájszag.

Az új generációs BioXtra termékek segítenek leválasztani a bakteriális filmréteget (plakkot) a szájüregen belül, ezáltal antibakteriális összetevőik megsemmisítik és lemossák a baktériumokat. A természetes tisztulási folyamat előidézésének kulcsa a colostrum kivonat.

A BioXtra termékek egyedi összetétele ráadásul olyan természetesen előforduló nyál-komponenseket tartalmaz, melyek segítenek kiegészíteni a szájüreg természetes (immunizált és nem-immunizált) antibakteriális folyamatait.

A BioXtra termékek mindennapos, rendszeres használata segít enyhíteni a szájszárazság okozta tüneteket, így visszaállítható a szájüreg természetes egyensúlya.

bioxtra termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, ,

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Ízesítés

Fluoridtartalom

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

250 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioXtra szájvíz szájszárazságra” értékelése elsőként