Corsodyl szájöblögető oldat

2 199 Ft

Elfogyott

Leírás

A Corsodyl olyan speciális szájöblögető oldat, melyet kifejezetten ínygyulladás esetén, terápiás jelleggel alkalmazhatunk.

A klórhexidint tartalmazó formula biztosítja a bakteriális lerakódások eltávolítását, ami elengedhetetlen az egészséges fogíny fenntartásához.

Ínygyulladást jellemzően felhalmozódott bakteriális lerakódások okoznak, fogínyvérzést és duzzadt, irritált fogínyt eredményezve.

A Corsodyl szájöblögető 30 napos, kúraszerű alkalmazása hatékonyan képes megszüntetni a fogínygyulladást.

Alkalmazása nem csak ínygyulladás esetén javasolt, hanem szájsebészeti műtétek, implantáció előtt és után, illetve bizonyos szájüregi gyulladások idején (pl. afta vagy műfogsor miatt kialakuló gyulladás).

Alkoholmentes formulája gyengéd a szájüreghez.

Összetevők: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Macroglycerol hydroxystearate, Aroma, Chlorhexidine digluconate (0,2%)

Használati útmutató 

Fogmosás után várjunk néhány percet, mielőtt a Corsodyl-t használnánk.
Ínygyulladás esetén 30 napon keresztül, naponta kétszer, 10 ml Corsodyl-lal öblögessünk, 1 percen keresztül (a pontos adagolást a kupakon látható jelzés biztosítja). A szájöblögető oldatot ne hígítsuk!

Műfogsor vagy afta okozta gyulladás esetén a fenti útmutatót a tünetek megszűnéséig kövessük, utána pedig még 2 napig használjuk, az újbóli gyulladás megelőzésére. Műfogsor okozta gyulladás esetén a kivett, tisztított műfogsort reggel és este áztassuk legalább 15 percre a Corsodyl oldatba.

Tartós használat mellett a fogak, fogpótlások elszíneződhetnek, ezt kivédhetjük, ha alaposan fogat mosunk az öblögető használata előtt, illetve ha kerüljük a fogzománc elszíneződését elősegítő ételek, italok fogyasztását.
Az elszíneződés a használat után általában eltűnik, ha mégsem, akkor fogorvosi polírozással megszüntethető.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

kúraszerűen

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

300 ml

Corsodyl szájöblögető oldat termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Kiss Adrien

    Mind a 4 bölcsességfogamat műtéttel távolították el, mindegyik után ezzel öblögettem rendszeresen, nem is lett semmi problémám 🙂

Mondd el a véleményed