Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta

1 399 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 4047400011003 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Corega műfogsortisztító család a fogkefénél alaposabb tisztítást eredményez. Biológiai hatóanyagaival gyorsan, alaposan és kíméletesen tisztítja műfogsorát.

A Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta teljesen kivehető, akrilát anyagú fogpótlások tisztítására alkalmas.

Kellemesen friss, mentolos illatú.

Összetevők: Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, Subtilisin, PVP/VA copolymer, Aroma, CI 42090, CI 73015

Használati útmutató

1. Dobjon egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű langyos (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a műfogsort.

2. Rögtön helyezze bele a műfogsort az így kapott oldatba. Áztassa a műfogsort legalább 15 percig. (Akár egész éjszakára is az oldatban hagyhatja a műfogsort.)

3. Ezt követően a legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort, a tisztítást követően öntse ki a megmaradt oldatot.

4. Ezután folyó víz alatt alaposan öblítse le a műfogsort.

5. Mielőtt a műfogsort beteszi a szájába, frissítse fel a száját!

 

Fontos! Ne tegye a szájába a tablettát! A tisztító oldatot ne használja szájöblítésre, és ne igyon belőle! A tablettával vagy annak oldatával való érintkezés esetén ne nyúljon a szeméhez és a szájához!
Gyermekektől elzárva tartandó!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

30 db

Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Kiss Adrien

    A családban mindenki akinek műfogsora van ezt használja, nagyon szeretik

Mondd el a véleményed