Piksters fogpótlás/fogsín/fogszabályzó tisztító kád

1 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 17 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Piksters tisztító kád alkalmas minden szájban használt kivehető készülék, mint pl. fogszabályzó, kivehető teljes vagy részleges fogpótlás, fogfehérítő sín, fogvédők tisztítására.

A szájban használt készülékek esetében azokon ugyanúgy megtapadnak a baktériumok, lerakódik a plakk, mint fogaink felületén. Fogaink védelme és a fogszúvasodás elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy ezeket a készülékeket ugyanúgy tisztán tartsuk, mint fogainkat.

A Piksters tisztító kád kivehető szűrőbetéttel rendelkeznek, így egyszerűbb fogpótlásunk vagy egyéb készülékünk kiemelése a dobozból, illetve ennek segítségével az öblítést is elvégezhetjük.

Praktikus utazáshoz is, mivel alkalmas a készülékek tárolására.

A kivehető fogsor vagy fogszabályzó készülék, sínek, fogvédők tisztán tartásához minden esetben ajánlott valamilyen  tisztító koncentrátumot, tisztító gélt  vagy tisztító tablettát használni.

Használati útmutató:

A kádat részlegesen töltse fel vízzel, és tegye bele a használni kívánt tisztítószert annak használati útmutatójában megadott módon előkészítve.

A tisztítani kívánt készülék teljes felületét alaposan tisztítsa meg egy kefével, különös tekintettel a fogakkal és az ínnyel érintkező felületekre. Eután alaposan öblítse le, majd tegye az áztatófürdőbe. Ügyeljen arra, hogy a folyadék teljesen ellepje a készüléket.

A tisztítószer használati utasításában megadott ideig tartsa a fürdőben a készüléket, hogy az megfelelően kifejthesse hatását.

A tisztításához és fertőtlenítéséhez használja a Piksters tisztító tablettát!

Szájba helyezés előtt öblítse le tiszta vízzel!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Anyag

műanyag

Kiszerelés

1 db