Miradent plakkfestő oldat 500 ml

3 499 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HW635150 Kategória: Címke:

Leírás

A német Miradent szájápolási márka sokszínű termékpalettája kiválóan lefedi a gyermekek és a felnőttek szájápolási igényeit.

A Miradent Plaque Agent plakkfestő oldat (500 ml) gyorsan és könnyedén használható akár a gyermekek számára is.

A Miradent plakkfestő oldat játékosan mutatja meg a gyermekek számára, hogy melyek azok a területek, ahol plakk maradt a fogaikon, azaz ahol alaposabb tisztításra lesz szükség a jövőben.

A plakk olyan szabad szemmel nem látható lerakódás a fogakon, melyek főként baktériumokból és az elfogyasztott ételekből, italokból képződik a fogfelszíneken és a fogközökben.

A Miradent Plakkfestő oldat használatával ez a láthatatlan plakk kék színűvé változik, így a gyermekek és felnőttek szabad szemmel is megláthatják, hogy hol hagytak lepedéket a fogazatukon.

A rágógumi ízesítésű plakkfestő oldat használata egyszerű és kellemes, a gyermekek pedig érzékszerveikkel is megtapasztalva tovább fejleszthetik szájhigiénés szokásaikat, amíg tökéletes eredményt nem érnek el.

A Miradent plakkfestő oldat xilitet is tartalmaz, ami segít meggátolni a fogszuvasodást okozó baktériumok elszaporodását a szájüregben.

Az el nem távolított plakk nem csak fogkőképződéshez, ínygyulladáshoz, kellemetlen lehelet kialakulásához vezethet, de megindíthatja a fogszuvasodás kialakulását is. Naponta legalább kétszer gondoskodjunk a plakk lehető legalaposabb eltávolításáról!

Összetevők: Aqua, xylitol, glycerin, poloxamer 407, Citric Acid, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 42090, flavor, Limonene.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Mérjen ki a Miradent Plaque Angent plakkfestő oldat kupakjába 10 ml plakkfestőt, majd öblögessen vele 30 másodpercen keresztül. Köpje ki a plakkfestőt, majd egy tükör segítségével ellenőrizze, hogy hol keletkezett kék színezet a fogain. Ezeket a területeket alaposabban kell megmosnia!
Fogkrém segítségével mosson fogat és távolítsa el a plakkfestő oldatot fogfelszíneiről.
FONTOS! 6 éves korig szülői felügyelet ajánlott minden fogmosáshoz.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Kiszerelés

500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Miradent plakkfestő oldat 500 ml” értékelése elsőként