TePe GOOD nyelvtisztító

1 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 18 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 942385 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A kellemetlen lehelet (halitózis) oka sok esetben a nyelven felhalmozódott bakteriális lepedék. A TePe GOOD nyelvtisztító segít eltávolítani a baktériumokat, ezáltal megelőzi a szájszag kialakulását, javítja az általános szájhigiénia érzetét.

Az odafigyeléssel megtervezett és letesztelt TePe nyelvtisztító tökéletesen igazodik a nyelv természetes formájához, ezáltal megkönnyíti a nyelv hátsó területeinek megtisztítását. A vékony forma mérsékli az öklendezési reflexet.

A TePe nyelvkaparó három tisztítóéllel rendelkezik, melyek együttesen már egyetlen mozdulatból képesek eltávolítani a nyelvre tapadt bakteriális lepedéket.

A TePe Good nyelvtisztító környezetbarát,  újrahasznosított alapanyagokból készült termék. Alapanyaga cukornád bio műanyagból készült.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: 
Amennyire csak lehetséges, helyezze a nyelvkaparót a nyelv hátsó részére, úgy, hogy a nyelvtisztító lamellák kiemelt része a nyelv felé nézzen. Egyetlen mozdulattal hátulról előre húzza végig a nyelvkaparót a nyelven. Használat után mossa el a nyelvkaparót.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Anyag

cukornád bio műanyag

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TePe GOOD nyelvtisztító” értékelése elsőként