Halita nyelvkaparó

2 399 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 24 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 2385373410 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Halita szájápolási termékcsalád célja a kellemetlen lehelet megszüntetése.

A Halita nyelvkaparó kiemelt szerepet kap a szájszag elleni küzdelemben, hiszen a nyelvre tapadt bakteriális lepedék a szájszag egyik legfőbb okozója.

A kétoldalas Halita nyelvkaparó íves oldala tökéletesen megtisztítja a nyelv hosszanti mély barázdáját, míg a laposabb oldal a nyelv teljes felületének tisztítására alkalmas.

Mivel a nyelv a szájüreg azon része, ahol a legnagyobb mennyiségű baktérium gyűlik össze a nap folyamán, ezért nagyon fontos, hogy beépítsük mindennapos szájhigiénés szokásaink közé a nyelv megtisztítását.

A Halita nyelvkaparó rendszeres használatával eltávolítható a nyelvre rakódott, illékony kénvegyületeket tartalmazó bakteriális réteg, ezáltal csökkenthető az étkezések, dohányzás, kávézás miatt kialakuló szájszag.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Fogmosást követően a nyelv hátsó részéről előre haladva húzza át a nyelvkaparó mindkét oldalát a nyelvén, ha szükségesnek tartja, többször is egymás után. Mindennapos használat ajánlott.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Halita nyelvkaparó termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Kovács Zsuzsanna Nikoletta

    Imádom fogmosás után használni! Nagyon praktikus szinte lenullázza a szájszag lehetőségét. Alaposan megtisztítja a nyelvet! 🙂

Mondd el a véleményed