Oral-B Stages gyerekfogkefe 5-7

999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 5010622010795 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az Oral-B Stages 5-7 gyermekfogkefét azoknak a gyermekeknek tervezték, akik már próbálgatják az önálló fogmosást.

Az Oral-B Stages gyermekfogkefe könnyedén kézbe vehető, illeszkedik a gyermekek apró tenyerébe, a gumírozásnak köszönhetően pedig biztosan kézben tartható.

5 és 7 éves kor között már elkezdődhet a fogváltás, de zömében még tejfogakkal rendelkeznek a gyerekek.

Az elvékonyodó fej könnyedén elfér a kicsik szájában, a kehely formájú sörték pedig szépen körbeölelnek minden egyes fogat.

A fogkefe fejének hátulján nyelvtisztító rész található, így a gyermekek hamar elkezdhetik nyelvük higiéniájának fenntartását.

Mivel a gyermekek még nem mindig képesek az óvatos fogmosásra, az Oral-B Stages 5-7 fogkefe sörtéje puha, így sem a fogakban, sem a fogínyben nem tehetnek kárt a gyermekek.

Nem csak a formatervezettség és az élénk színek, hanem a Disney motívumok is szerethetővé teszik a fogkefét és a fogmosást.

 

Használati útmutató

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosáskor. Tartsa a fogkefét 45 fokos szögben úgy, hogy a fogait és az ínyét is takarja a fogkefe feje.

Gyengéd, körkörös mozdulatokkal kezdje el megtisztítani fogai külső felszínét, odafigyelve, hogy nem nyomja túl erősen a fogkefét a fogzománchoz.

Ha az alsó és felső fogsorának külső felszínét megmosta, váltson a belső felszínekre, nem feledkezve el front fogainak belső, függőleges irányú tisztításáról.

Ezt követően tisztítsa meg fogainak rágófelszínét, odafigyelve a hátsó őrlőfogak alapos tisztítására.

Fogkeféjét tárolja higiénikusan és 3 havonta a bakteriális szennyezettség miatt cserélje újra.

Fontos! A napi kétszeri fogmosás nem helyettesíti a mindennapos fogköztisztítást, fogai egészsége érdekében használjon fogköztisztítókat!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Motívum

Disney

Anyag

gumi, műanyag

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

5-7

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B Stages gyerekfogkefe 5-7” értékelése elsőként