Brush Baby Flossbrush fogkefe 6+

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

A többszörösen díjnyertes, brit Brush Baby termékcsalád speciálisan a kisgyermekek szájápolási igényeihez igazodik, csecsemőkortól egészen kamaszkorig szem előtt tartva a folyton változó szájüreg sajátosságait.

A Brush Baby Flossbrush fogkefe (6+) nem csak hagyományos fogmosásra képes, egyedi sörtekialakítása segíti a fogközök megtisztítását is.

Kétszintű sörtekialakításának köszönhetően a rövidebb szálak megtisztítják a fogfelszíneket, míg a hosszabb szálak benyúlnak a fogközökbe és a fogíny alá, hogy minél több lepedéket távolítsanak el ezekről a kritikus területekről.

ketszintu sortekialakitas brush baby

A Brush Baby Flossbrush fogkefe kitűnően használható azoknál a gyerekeknél, akik foghíjjal vagy nagyobb fogközökkel rendelkeznek.

Gumírozott, ergonomikusan kialakított nyele biztos fogást tesz lehetővé még vizes kézzel is.

6 éves kortól. Négyféle vidám szín.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta két alkalommal, az életkornak megfelelő fogkrémmel együtt. Helyezze a fogkefét 45°-os szögben az íny és a fog találkozási pontjára, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg gyermeke fogait. Próbálja meg ösztönözni gyermekét az önálló fogmosásra. 6 éves korig szülői felügyelet ajánlott a fogmosáshoz!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, , ,

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

6+

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brush Baby Flossbrush fogkefe 6+” értékelése elsőként