Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening fogkrém

2 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening fogkrém (75 ml) az Elmex legújabb fejlesztésű termékcsaládjának tagja.

A Professional termékpalettához tartozó fogkrémek aktív összetevője az arginin és a kalcium-karbonát együttese, ami klinikai tanulmányok szerint enyhítheti a nyitott dentincsatornák miatt kialakult fogérzékenységet.

A fogorvosi rendelők által is előszeretettel használt Pro-Argin technológia hozzájárul a fogerózió vagy íny visszahúzódás miatt szabaddá vált dentincsatornákat, melyek a hideg-meleg ingerek átviteléért felelősek.

Az Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening fogkrém szódabikarbóna révén segít eltávolítani a fogzomán mikrorepedéseibe ült elszíneződéseket, így járul hozzá a fogak természetes fehérségéhez.

Fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, ami így ellenállóbbá válik az élelmiszerek és baktériumok okozta savas támadásokkal szemben.

Kellemesen lágy, frissítő aromája üde leheletet biztosít.

Összetevők

Aktív összetevő: arginin (8%), egyéb összetevők: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Sodium Saccharin, Xanthan Gum, Limonene.

Használati útmutató

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. Az azonnali fogérzékenységet enyhítő hatás érdekében ujjával gyengéden masszírozzon a fogkrémből az érzékeny területre 1 percen át naponta kétszer.

12 éven aluli gyermekek: ne vigye fel ujjbegyeivel közvetlenül az érzékeny fogakra! A hosszantartó hatás érdekében használja lágy fogkefével, ügyelve arra, hogy minden érzékeny fogfelületet mosson meg! Használja naponta kétszer!

A fogérzékenység egyéb fogászati problémára is utalhat, amely a fájdalom további fennállása esetén fogorvosi beavatkozást igényelhet.

6 éves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa tanácsát!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt), 6-12

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening fogkrém” értékelése elsőként