Hydrophil keretes fogselyem bambusz nyéllel 20 db

1 899 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HBDF Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető.

Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, a Hydrophil célkitűzés minél kevesebbet használni és szennyezni belőle. Éppen ezért olyan termékeket készítenek, amelyek:

  • Vízsemlegesek: a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek természetes alapanyagok felhasználásával, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt.
  • vegánok: a termékek készítésénél kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben
  • méltányos körülmények közül származnak: nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon.

A termékeknél használt bambuszfaj az egyik leggyorsabban növő nyersanyag a bolygón. A termesztési területen sem mesterséges öntözést, sem növényvédőszereket nem használnak, tehát a termék nem hagy szennyező anyagokat a környezetben, és teljes mértékben biológiailag lebomló.

A mindennapos fogköztisztítás meghosszabbítja a fogak élettartamát, mivel a fogkefe által nehezen elérhető helyeket is tisztán tarthatjuk vele.

A Hydrophil keretes fogselyem könnyű és kényelmes fogköztisztítást tesz lehetővé. Használata kifejezetten ajánlott azon felnőttek és gyerekek számára, akik a most ismerkednek a fogselyem használatával.

A BPA mentes, ricinusolajból készült műanyag fogselyem, környezetbarát, természetes alapanyagú bambusz nyéllel készült, használata biztonságos és alapos szájápolásttesz lehetővé.

A fogselyem extra erős, szakadásmentes szál, amely könnyedén beilleszthető a kis fogközökbe is. Használata olyan egyszerű és biztonságos, hogy gyerekek is bátran használhatják!

A fogselyem nyele műanyagmentes, biológiailag lebomló, egy gyorsan megújuló anyagból, 100% bambuszból készül.

Csomagolása újrahasznosított papírból készült.

Ha elhasználódott, a műanyag szálat vágja ki, a nyél pedig egyszerűen komposztálhó.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Vezesse be a szálat óvatosan a fogközökbe, és cikk-cakkos mozdulatokkal finoman tisztítsa meg a fogközöket.

A csomag tartalma: 20 db fogselyem bambusz nyéllel.

 

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Anyag

100% bambusz, bio műanyag

Kiszerelés

20 db/csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hydrophil keretes fogselyem bambusz nyéllel 20 db” értékelése elsőként