TePe Proximal fogköztisztító nyél + tok

1 599 Ft

Elfogyott

Cikkszám: TPPK Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A svéd TePe fogköztisztító termékcsalád 50 éves múltra tekint vissza, melynek folyamatos fejlesztésében fogorvosok és fogászati szakemberek vesznek részt.

A TePe Proximal termékcsalád azok számára született, akik fogköztisztításkor előnyben részesítik a hosszú nyélkialakítást és a cserélhető fogköztisztító fejeket.

A TePe Proximal nyél egyedi kialakítása lehetővé teszi a fogköztisztító fejek gyors, ám biztonságos rögzítését, ami garantáltan stabil marad, így megkönnyíti a hátsó fogak, fogszabályzók, fogpótlások tisztítását.

tepe proximal mukodes

Minden fogköztisztító fej drótját műanyag bevonat borítja, ami biztonságos, gyengéd tisztítást tesz lehetővé, az íny vagy a fogzománc felsértése nélkül.

A TePe Proximal fogköztisztító nyél elég hosszú, hogy biztos irányítást tegyen lehetővé a hátsó és belső felszínek tisztításakor is.

A TePe Proximal szettben 1 db tartónyelet és 1 db tartótokot is találunk, amiben higiénikusan tárolhatjuk és szállíthatjuk a fogköztisztító fejeket.

A TePe Proximal nyéllel kompatibilis fejek:

– 0,4 mm (pink)
– 0,45 mm (narancs)
– 0,5 mm (piros)
– 0,6 mm (kék)
– 0,7 mm (sárga)
– 0,8 mm (zöld)
– 1,1 mm (lila)

A fogköztisztító kefék az ISO szabványoknak megfelelően készülnek.

 

 

Hogyan használható a TePe fogköztisztító kefe?

A TePe fogköztisztítók többféle szájápolási helyzetben is hatékonyan alkalmazhatók.

– Interdentális területek/ fogközök tisztítása
A fogközök területén a nap közben elfogyasztott ételek és italok lepedéket valamint bakteriális biofilmet (plakkot) képeznek. Mivel fogmosáskor a fogközök területét szinte egyáltalán nem érjük el, ezeken a részeken könnyebben kialakul a fogszuvasodás, ínygyulladás és fogkő is. Az el nem távolított lepedék gyakran okoz szájszagot.

tepe fogkoztisztito kefek interdentalis teruletek

– Implantátumok tisztítása
Évente több millió implantátumot ültetnek be világszerte. A műgyökerek tisztán tartása különösen fontos, hiszen ha az implantátum körül gyulladás alakul ki, az veszélyezteti a műgyökér tartós bennmaradását. Legyen szó szóló fogpótlásról, többtagú hídról vagy teljes fogsorról, a fogköztisztító kefék használatával maradéktalanul tisztán tarthatjuk az implantátumok területét.

tepe fogkoztisztito kefek implantatumok

– Fogszabályzó tisztán tartása
A rögzített fogszabályzó akadályozhatja a fogak tisztán tartását a fogszabályozás ideje alatt. Mivel a brekettek és drótok körül sokkal erősebb a lepedékfelhalmozódás, a hagyományos fogmosást érdemes speciális fogtisztítással is kiegészíteni. A fogköztisztító kefe segítségével fogmosás után tisztítsuk meg a brekettek és a fogközök területét is.

tepe fogkoztisztito kefek fogszabalyzo

– Interdentális gél felvitele
Legyen szó fogszabályzóról, implantátumokról vagy sima fogközökről, az antibakteriális hatású fogköztisztító gélekkel további védelmet nyújthatunk a fogszuvasodással, ínybetegségekkel szemben. A fogköztisztító kefére cseppentve gyorsan és hatékonyan vihetjük fel az interdentális gélt fogközeinkbe.

tepe fogkoztisztito kefek interdentalis gel

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, ,

Anyag

műanyag

Cserélhető fej

igen

Tartozékok

tok

Kiszerelés

1 db nyél + 1 db utazótok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TePe Proximal fogköztisztító nyél + tok” értékelése elsőként