Interprox Plus 4G fogköztisztító kefe (8 méret)

2 399 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 24 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Interprox fogköztisztító termékcsalád széles méretkínálatot biztosít a fogközök, fogszabályzók, implantátumok maradéktalan tisztán tartása érdekében.

Az Interprox Plus 4G fogközkefe nyaki része és szára egyaránt hajlítható, azonban nem tartja meg a felvett formát, így minden fogköz egyedi módon érhető el. A nyaki rész műanyag bevonattal ellátott, ami megelőzi a drót elhajlását, törését. A kis méretű fogköztisztító kefe nyelét gumi borítással és csúszásgátló mélyedéssel látták el.

Az Interprox Plus 4G interdentális kefék rozsdamentes acélszálait műanyag borítja, ezáltal a fogközkefe kíméletes a fogzománchoz, implantátumokhoz, fogpótlásokhoz.

Magas minőségű Tynex® rostokból készülő sörtéi kétféle színben kerülnek rögzítésre a fejen: a nyaki részhez közelebb fekete szálak segítik szemmel láthatóvá tenni az eltávolított lepedéket, míg a fej végén helyet foglaló fehér szálakon könnyű észrevenni az esetleges fogínyvérzés jeleit.

Az Interprox Plus 4G fogköztisztító kefe 8 méretben érhető el (6 db/csomag):

– Nano (rózsaszín) 0,6 mm PHD átmérő- ISO 0
– Super micro (narancssárga) 0,7 mm PHD átmérő – ISO 1
– Micro (világoskék) 0,9 mm PHD átmérő – ISO 2
– Mini Conical (piros) 1,0 mm PHD átmérő (kúpos) – ISO 2
– Mini (citromsárga) 1,1 mm PHD átmérő – ISO 3
– Conical (kék) 1,3 mm PHD átmérő (kúpos) – ISO 4
– Cylindrical (világoskék) 1,3 mm PHD átmérő – ISO 4
– Maxi (lila)
2,1 mm PHD átmérő – ISO 6

A PHD átmérő a legkisebb fogközi átmérőt jelzi, ahová az interdentális kefe beilleszthető. A kúpos fejek a kis- és nagyörlők közötti résekhez ajánlott, míg a hengeres fejek a metszőfogak és szemfogak területén használhatók nagyobb sikerrel.

Minden Interprox 4G interdentális kefe külön védőkupakkal rendelkezik, így praktikusan és higiénikusan tárolható, szállítható.

A tökéletes szájhigiénia és a fogközök baktériummentességének érdekében használjuk Interprox géllel, ami segít az ínygyulladás, fogszuvasodás megelőzésében az interdentális területeken.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosást követően illesszük a fogközkefét merőlegesen a fogközökbe, úgy, hogy a szálak kényelmesen ki-be tudjanak járni a fogközökben. Mozgassuk a kefét befelé- és kifelé néhányszor, majd öblítsük le folyó víz alatt, mielőtt áttérnénk a következő fogközre.
FONTOS! Ha beillesztés közben a drót meggörbül vagy az íny megsérül, válasszunk kisebb átmérőjű fejet!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Méret

, , , , , ,

Anyag

fém, műanyag

Cserélhető fej

nem

Védőkupak

van

Kiszerelés

6 db

Szín

, , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Interprox Plus 4G fogköztisztító kefe (8 méret)” értékelése elsőként