Curaprox CPS Prime Handy fogköztisztító kefe

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

A svájci Curaprox CPS Prime Handy termékcsaládra az egyszerűség és a hatékonyság jellemző. A Curaprox CPS Prime fogköztisztító kefe a legfinomabb, mégis legerősebb vezető drótból készül és mindenki számára teljes lepedékeltávolítást biztosít a fogközökben.

A Curaprox CPS Prime Handy vegyes méretű fogköztisztító csomag 1 db UHS 409 tartónyelet és 5 különböző méretű fogköztisztító fejet tartalmaz.

Méretek:

– CPS 06 -> 0,6 – 2,2 mm szélességű fogközökhöz (türkiz)
– CPS 07 -> 0,7 – 2,5 mm szélességű fogközökhöz (piros)
– CPS 08 -> 0,8 – 3,2 mm szélességű fogközökhöz (pink)
– CPS 09 -> 0,9 – 4,0 mm szélességű fogközökhöz (sárga)
– CPS 011 -> 1,1 – 5,0 mm szélességű fogközökhöz (világoszöld)

A Curaprox CPS Prime Handy 06, 07, 08, 09 és 011 csomagok 5 db azonos méretű fogköztisztító kefe fejet és 1 db UHS 409 tartónyelet tartalmaznak.

 

Mivel fogközeink szélessége eltérő lehet elöl, a front fogak között és hátul, az őrlőfogak között, ezért a Curaprox CPS Prime Handy vegyes méretkínálatú szett kiváló választás lehet azoknak, akik csak most kezdenek el fogköztisztítókat használni és még nem ismerik, milyen méretre van szükségük, illetve azoknak, akik többféle méretet is használnak párhuzamosan.

A fogközök tisztán tartása nem csak a fogszuvasodás, hanem az ínygyulladás megelőzése szempontjából is kulcsfontosságú. Fogmosáskor nem tudjuk hatékonyan megtisztítani fogközeink területét.

A fogmosást követő fogköztisztításkor lepődünk meg igazán, hogy mi minden maradt volna észrevétlenül a fogközeinkben, ha nem gondoskodunk tisztaságukról.

A Curaprox fogköztisztító nyelek minden Curaprox CPS fogköztisztító kefe fejjel (Prime, Regular, Strong & Implant) kompatibilisek, így az első vásárlást követően már csak a fejek utánpótlásáról kell gondoskodnunk.

 

Használati útmutató

Fogmosást követően a megfelelő méretű Curaprox CPS fogköztisztító fejet vezesse be egyenesen a fogközbe, majd húzza ki onnan. Mielőtt áttérne a következő fogközre, mossa ki a fogköztisztító kefe fejét.

 

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Méret

, , , , ,

Rendeltetés

Anyag

fém, műanyag

Cserélhető fej

igen

Védőkupak

nincs

Szín

, , , ,

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db nyél + 5 db különböző méretű fogköztisztító vagy 1 db nyél + 5 db azonos méretű fogköztisztító

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CPS Prime Handy fogköztisztító kefe” értékelése elsőként