hirdetés (X)

Curaprox CPS Pocket Set

3 499 Ft

Értékelés 4.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)
Cikkszám: CPS 457 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Curaprox CPS fogköztisztító termékcsalád praktikusan cserélhető fejével és ergonomikus kialakítású nyelével garantálja az alapos szájhigiéniát. A Curaprox CPS Prime fogköztisztító kefe a legfinomabb, mégis legerősebb vezető drótból készül és mindenki számára teljes lepedékeltávolítást biztosít a fogközökben.

A Curaprox CPS Pocket Set 1 db tartótokot, 1 db UHS 450 tartónyelet és 4 különböző méretű fogköztisztító fejet tartalmaz.

Méretek:

– CPS 06 -> 0,6 – 2,2 mm szélességű fogközökhöz
– CPS 07 -> 0,7 – 2,5 mm szélességű fogközökhöz
– CPS 09 -> 0,9 – 4,0 mm szélességű fogközökhöz
– CPS 011 -> 1,1 – 5,0 mm szélességű fogközökhöz

 

Az otthoni higiénikus tároláshoz és szállításhoz tervezett műanyag tartótok külön, zárható résszel rendelkezik a fejek számára, így azok a tok kinyitásakor sem esnek a földre, illetve a helyükön maradnak utazás során is.

Az UHS 450 tartónyél gumírozott borítással rendelkezik a megfelelő tapadás elősegítése érdekében, így vizes kézzel sem kell tartanunk a labilitástól.

Fogközeink tisztán tartása mindennapos feladat, hiszen fogközeinket hagyományos fogmosással lehetetlen megtisztítani, az ételmaradékok azonban pont ezekre a szűk helyekre szorulnak be a legkönnyebben.

Ha naponta gondoskodunk a fogköztisztításról, nem kell tartanunk a fogközökben kialakuló fogszuvasodástól és a fogkőképződéstől, ínygyulladástól sem.

A Curaprox fogköztisztító nyelek minden Curaprox CPS fogköztisztító kefe fejjel (Prime, Regular, Strong & Implant) kompatibilisek, így az első vásárlást követően már csak a fejek utánpótlásáról kell gondoskodnunk.

 

Használati útmutató

Fogmosást követően a megfelelő méretű Curaprox CPS fogköztisztító fejet vezesse be egyenesen a fogközbe, majd húzza ki onnan. Mielőtt áttérne a következő fogközre, mossa ki a fogköztisztító kefe fejét.

 

További információk

Márka

Rendeltetés

Szín

Cserélhető fej

igen

Méret

, , ,

Tartozékok

tok

Kiszerelés

1 db nyél + 4 db fogköztisztító fej + 1 db tartótok

Curaprox CPS Pocket Set termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 4 / 5

    lilla

    Én a Curaprox fogköztisztítóját használom kb. 1 éve és nagyon megszerettem. A tartó különösen hasznos, főleg, ha utazunk valahova a családdal,egy kicsit drága a pótfej hozzá, de ennek ellenére megéri. Szerintem egy ideig nem váltok.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!