Oral-B 3D White Luxe elemes fogkefe

2 199 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Oral-B 3D White Luxe elemes fogkefe extra puha rezgő sörtéivel kíméletesen, mégis alaposan távolítja el az ételek és italok okozta elszíneződéseket.

Az Oral-B 3D White Luxe fogkefe fejét középen kettéválasztották, így kerülve el a túl nagy nyomás kifejtését a fogakra. Amennyiben elkerüljük a fogkefe erőteljes nyomását, úgy megkíméljük a fogzománcunkat és a fogínyünket is a felesleges károsodásoktól.

MicroPulse sörtéi alaposan behatolnak a fogközökbe, míg a rezgő mozgás fellazítja a fogfelszínekre tapadt plakkot.

A tökéletes fehérítő hatás érdekében az Oral-B 3D White Luxe fogkefe mellett használjon Blend-a-med 3D White Luxe fogkrémet is.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosáskor. Tartsa a fogkefét 45 fokos szögben úgy, hogy a fogait és az ínyét is takarja a fogkefe feje.

Gyengéd, körkörös mozdulatokkal kezdje el megtisztítani fogai külső felszínét, odafigyelve, hogy nem nyomja túl erősen a fogkefét a fogzománchoz.

Ha az alsó és felső fogsorának külső felszínét megmosta, váltson a belső felszínekre, nem feledkezve el front fogainak belső, függőleges irányú tisztításáról.

Ezt követően tisztítsa meg fogainak rágófelszínét, odafigyelve a hátsó őrlőfogak alapos tisztítására.

Fogkeféjét tárolja higiénikusan és 3 havonta a bakteriális szennyezettség miatt cserélje újra.

Fontos! A napi kétszeri fogmosás nem helyettesíti a mindennapos fogköztisztítást, fogai egészsége érdekében használjon fogköztisztítókat!

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Anyag

műanyag

Extra funkciók

rezgő funkció, rugalmas fej

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B 3D White Luxe elemes fogkefe” értékelése elsőként