Hydrophil bambusz fogkefe puha sörtével

1 499 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HBTB-S Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető.

Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, a Hydrophil célkitűzés minél kevesebbet használni és szennyezni belőle. Éppen ezért olyan termékeket készítenek, amelyek:

  • Vízsemlegesek: a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek természetes alapanyagok felhasználásával, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt.
  • vegánok: a termékek készítésénél kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben
  • méltányos körülmények közül származnak: nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon.

A termékeknél használt bambuszfaj az egyik leggyorsabban növő nyersanyag a bolygón. A termesztési területen sem mesterséges öntözést, sem növényvédőszereket nem használnak, tehát a termék nem hagy szennyező anyagokat a környezetben, és teljes mértékben biológiailag lebomló.

A Hydrophil bambusz fogkefe nyele 100% bambuszból  készült, puha BPA mentes műanyag sörtékkel készült, a biztonságos és alapos szájápolásért.

Gyengéd, mégis alaposan tisztítja a fogakat és a fogínyt.

A sörték kőolaj-mentesek, megújuló anyagból, ricinus olajból készülnek.

Környezetbarát termék, mely 96%-ban komposztálható. Ha elhasználódott, a műanyag sörtéket egy fogóval távolítsa el, majd a nyelet tegye a komposztba.

A fogkefe nyelén lévő festék megfelel az EU standard DIN 53160 és a DIN EN 73.1 (gyermekjátékoknál használható színes festék) szabványnak.

Természetes színező anyagokat (AURO) használnak, melyek oldószer-mentesek és biológiailag lebomlanak csakúgy mint a 100% bambuszból készült nyél.

A fogkefe csomagolása újrahasznosított papírból készült kartondoboz.

A bambusz fogkefe elérhető extra puha és közepesen kemény változatban is.

Tároláshoz és szállításhoz válassza az antibakteriális hatású bambuszból készült Hydrophil fogkefe tartó tokot!

Javasoljuk, hogy csakúgy, mint minden más fogkefét, bambusz fogkeféjét is cserélje le 3 havonta!

A felnőtt fogkefe méretei:

  • Hossza: 19 cm
  • Fej hossza: 2,5 cm,
  • Fej szélessége: 1 cm
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Anyag

100% bambusz, bio műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)