Hydrophil bambusz fogkefe közepesen kemény sörtével

1 499 Ft

3 készleten

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 15 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: HBTB-M Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető.

Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, a Hydrophil célkitűzés minél kevesebbet használni és szennyezni belőle. Éppen ezért olyan termékeket készítenek, amelyek:

  • Vízsemlegesek: a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek természetes alapanyagok felhasználásával, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt.
  • vegánok: a termékek készítésénél kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben
  • méltányos körülmények közül származnak: nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon.

A termékeknél használt bambuszfaj az egyik leggyorsabban növő nyersanyag a bolygón. A termesztési területen sem mesterséges öntözést, sem növényvédőszereket nem használnak, tehát a termék nem hagy szennyező anyagokat a környezetben, és teljes mértékben biológiailag lebomló.

A Hydrophil bambusz fogkefe nyele 100% bambuszból  készült, puha BPA mentes műanyag sörtékkel készült a biztonságos és alapos szájápolásért.

Gyengéden, mégis alaposan tisztítja a fogakat és a fogínyt.

A sörték kőolaj-mentesek, megújuló anyagból, ricinus olajból készülnek.

Környezetbarát termék, mely 96%-ban komposztálható. Ha elhasználódott, a műanyag sörtéket egy fogóval távolítsa el, majd a nyelet tegye a komposztba.

A fogkefe nyelén lévő festék megfelel az EU standard DIN 53160 és a DIN EN 73.1 (gyermekjátékoknál használható színes festék) szabványnak.

Természetes színező anyagokat (AURO) használnak, melyek oldószer-mentesek és biológiailag lebomlanak csakúgy mint a 100% bambuszból készült nyél.

A fogkefe csomagolása újrahasznosított papírból készült kartondoboz.

A bambusz fogkefe elérhető extra puha és puha sörtéjű változatban is.

Tároláshoz és szállításhoz válassza az antibakteriális hatású bambuszból készült Hydrophil fogkefe tartó tokot!

Válassza ki, majd írja a megjegyzés rovatba az ön által legkedveltebb színt, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkaphassa a kiválasztott terméket!

Javasoljuk, hogy csakúgy, mint minden más fogkefét, bambusz fogkeféjét is cserélje le 3 havonta!

A feknőtt fogkefe méretei:

  • Hossza: 19 cm
  • Fej hossza: 2,5 cm,
  • Fej szélessége: 1 cm
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Anyag

100% bambusz, bio műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)