Curaprox CS 5460 Rainbow Edition fogkefe 2 db

3 299 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CS5460RAI Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Curaprox CS 5460 Rainbow Edition fogkefe (2 db/csomag). A csomagban található fogkefék nyele eltérő színű, sörtéik szintén többszínűek, a szivárvány színeit szimbolizálva.

A Curaprox CS 5460 fogkefe ultrafinom sörtéi gyengédek a fogíny lágyszöveteihez, melyek fogmosás közben megsérülhetnek, irritálttá, gyulladttá válhatnak.

A gyakori fogínyvérzés és ínygyulladás hátterében a durva sörtéjű fogkefével való fogmosás is állhat, ráadásul a túl erős tisztító mozdulatok a fogzománcot is felsérthetik.

A Curaprox CS 5460 fogkefe a márka egyik legnépszerűbb darabja, aki egyszer megtapasztalja a svájci fogtisztító nyújtotta gyengédséget, nehezen akar majd váltani.

A Tattoo Edition 2017-es limitált széria, korlátozott ideig kapható.

 

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Rainbow Edition fogkefe 2 db” értékelése elsőként