Curaprox CS 5460 Piknik Edition 2022 fogkefe (3db)

5 999 Ft

1 készleten

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 60 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: CS54603XPIC22 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A svájci Curaprox termékcsalád a minőséget és a formatervezettséget ötvözi. Legyen szó a legspeciálisabb igényekről, a Curaprox minden célcsoportot kiszolgál.

A Curaprox CS 5460 ultra soft Piknik Edition, limitált kiadású fogkefe csomag, a már jól ismert és kedvelt Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe különleges, nyári hangulatot teremtő kiadása.

Nem csak küllemében, hanem funkciójában is kiváló választás, hiszen ultrafinom Curen sörtéi gyengédek a fogínyhez és a fogzománchoz, így nem kell tartanunk azok esetleges károsodásától.

A helytelen fogmosás következtében a fogíny lágyszövetei megsérülhetnek és gyakori fogínyvérzés léphet fel. A Curaprox CS 5460 Piknik Edition 2022 fogkefe rendszeres használatával megakadályozhatók az efféle panaszok.

A gyengédség mellett nem kell lemondanunk az alapos tisztaságról sem: a Curaprox CS 5460 fogkefe összesen 5460 sörteszálból épül fel – ez a sűrűség kiemelkedő tisztító hatással párosul.

Mivel a termék limitált kiadású, így csak a készlet erejéig rendelhető!

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

3 db/csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Piknik Edition 2022 fogkefe (3db)” értékelése elsőként