Curaprox CS 5460 Love Edition fogkefe 2 db – 2022

3 999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CS5460LOVE22 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Curaprox limitált kiadású fogkeféi a világ minden tájáról érkezett ismert és feltörekvő művészekkel való együttműködés eredményeként jöttek létre.

Curaprox CS 5460 Love Edition fogkefe (2 db/csomag), a szerelmespárok kedvence, mely pasztell színeivel igazi szemet gyönyörködtető látványt nyújt a fürdőszobában. A két  fogkefe sörtéje egymás mellé téve egy szívet formáz.

A Curaprox CS 5460 fogkefe ultrafinom sörtéi gyengédek a fogíny lágyszöveteihez, melyek fogmosás közben megsérülhetnek, irritálttá, gyulladttá válhatnak.

A gyakori fogínyvérzés és ínygyulladás hátterében a durva sörtéjű fogkefével való fogmosás is állhat, ráadásul a túl erős tisztító mozdulatok a fogzománcot is felsérthetik.

A Curaprox fogkeféi a plaque legkeményebb ellenfelei.

A Curaprox CS 5460-as fogkeféi 5460 db rendkívül puha Curen® szál alkotja, mely hihetetlenül kompakt és hatékony tisztítófelületet képez.

Amilyen kíméletesek a szálak az ínyhez és a fogakhoz, olyan kemények a lepedék elleni küzdelemben. Ha egyszer kipróbálta a CS 5460-at, soha többé nem akarja ezt a tisztaságérzetet nélkülözni.

Jellemzői:

– Soft Curen® szálak

– Hatékony tisztítófelület az 5460 szorosan elhelyezett Curen® szálnak köszönhetően

– A kompakt, enyhén hajlított fej a száj minden részét eléri

– A nyolcszögletű nyél segíti a megfelelő szögben történő kefét

– Svájcban készült

A Curaprox fogkefék nemcsak megakadályozzák, hogy fogmosás közben károsodjon a fogíny vagy a fogzománc, hanem optimálisan megbontják és eltávolítják a lepedéket. A Curen® szálak merevebbek, mint a nylon sörték, és ugyanolyan stabilak maradnak a szájban, mint szárazon.

A Curaprox CS5460 Love Edition 2022-es limitált szériája 1 db lila és 1 db rózsaszín fogkefét tartalmaz, és csak korlátozott ideig kapható.

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Sörte

Anyag

műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

2 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Love Edition fogkefe 2 db – 2022” értékelése elsőként