Curaprox CS 5460 Hawaii Edition 2 db (többféle)

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe sűrű sörtéinek köszönhetően alapos plakk eltávolítást biztosít, miközben gyengéd a fogínyhez.

A Curaprox CS 5460 Hawaii Edition (2 db/csomag) limitált szériás fogkefe vidámságot és nyári hangulatot csempész a fürdőszobába.

Összesen 5460, 0,1 mm átmérőjű ultrafinom Curen szál biztosítja az alapos lepedékeltávolítást az ínyről és a fogakról, miközben kíméletes a fogzománchoz és a fogínyhez.

A fogkefe nyele hatszögletű, ami segíti a könnyű kézben tartást és irányítást. A Curaprox Cs 5460 feje kis méretű, így a hátsó, nehezen elérhető területeket is könnyedén tisztán tarthatjuk.

A svájci gyártó minden fogkefét külön védőkupakkal lát el, így higiénikusan tárolhatjuk és szállíthatjuk a szájápolási eszközünket.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, , , , , , , , ,

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

2 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Hawaii Edition 2 db (többféle)” értékelése elsőként