Philips Sonicare Prémium White Standard pótfej fehér

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare Prémium White Standard pótfej közepes keménységű sörtéinek köszönhetően alapos tisztítást tesz lehetővé. Ebben fontos szerepet játszik a kefefej puha, rugalmas oldala is, mely 4-szer nagyobb felületi érintkezést biztosít, mivel alkalmazkodik a száj egyéni körvonalaihoz. A mélytisztítás érdekében a sörték követik a fogak és a fogíny vonalát még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

Az adaptív tisztítási technológia segítségével a sörték elnyelik az erős rányomásból fakadó túlzott nyomást is, a továbbfejlesztett tisztító mozdulatok pedig egyedülálló érzetet nyújtanak a szájban, és kiváló tisztítást biztosítanak.

Rugalmas kivitelnek köszönhetően akár 10-szer több lepedéket távolít el a fogai közül és a fogínye mentén, mélytisztítást és látható-tapintható tisztaságot nyújtva Önnek.

A polírozósörték a felszíni elszíneződések eltávolításával mindössze 3 nap alatt láthatóan fehérebbé teszik fogsorát, miközben rendkívül alaposan tisztítanak.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A Philips Sonicare Prémium White Standard pótfej fehér színben 2 db-os és 4 db-os kiszerelésben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Prémium White Standard pótfej minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Extra funkciók

BrushSync mód

Kiszerelés

2 db/csomag, 4 db/csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Prémium White Standard pótfej fehér” értékelése elsőként