Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej 4 db

19 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 200 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej,  közepesen puha sörtékkel, egyedi sörteformával, fekete színben. Az íny vonalához tökéletesen illeszkedő formának köszönhetően -mely  négyszer nagyobb felületen érintkezik a fogfelszínnel-, akár 10x hatékonyabb lepedékeltávolítást tesz lehetővé mint a manuális fogkefék.

Különböző hosszúságú sörtéi hatékonyan tisztítanak az oldalsó és a rágófelszíneken egyaránt.

A közepesen puha sörtéjű,  normál méretű fej, valamint a gumiból készült puha, rugalmas oldalak gondoskodnak arról, hogy  kiváló hatékonysággal távolíthassuk el a fogzománcra tapadt plakkot.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej 4 db-os kiszerelésben érhető el, fekete illetve fehér színben.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

4 db/csomag

Márka

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej 4 db” értékelése elsőként