Philips Sonicare Prémium GumCare Standard pótfej fekete

19 999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HX9054/33 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare Prémium GumCare Standard fogkefefej lágy sörtéivel még a legalaposabb tisztítás is gyengéd.

Miközben fogkeféje végighalad az ínyvonalon, a Premium Gum Care rugalmas oldalai és sörtéi felfogják a felesleges nyomást, hogy fogai védelmet kapjanak akkor is, ha fogkeféjét túl erősen használja.

A sörték eltávolítják a lepedéket és a baktériumokat az ínyek vonalán, hozzájárulva ezzel az íny egészségéhez.

A kefefej ívelt vonalának, valamint a rugalmas kefefejnek köszönhetően akár kétszer nagyobb felületi érintkezést érhetünk el a fogak és a fogíny vonalánál, mint a hagyományos fogkefével.

Ezen pozitív tulajdonságainak köszönhetően alaposabb tisztítást végez, akár  10-szer több lepedék eltávolítására képes még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

A továbbfejlesztett, egyedülálló Philips Sonicare tisztítási technológia eredményeként  látható és tapintható tisztaságot érhetünk el használatával.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A fekete színű Philips Sonicare Prémium  GumCare Standard pótfej 4 db-os kiszerelésben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Prémium GumCare Standard pótfejek minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilisek, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Kiszerelés

4 db/csomag

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Prémium GumCare Standard pótfej fekete” értékelése elsőként