Waterpik Nanosonic szónikus fogkefe

5 499 Ft

Elfogyott

Cikkszám: AT-50E2 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az amerikai Waterpik termékek több évtizede elismert és kedvelt szereplői a szájápolási piacnak. A Waterpik szájzuhanyok mellett a márka korszerű szónikus fogkefékkel is színesíti kínálatát.

A Waterpik  Nanosonic szónikus fogkefe ideális választás azok számára, akik még csak most ismerkednek az elektromos/szónikus fogkefék világával.

A szónikus fogkefék a klasszikus elektromos fogkefékkel ellentétben nem végeznek oldalirányú oszcilláló mozgást, ezzel szemben igen magas rezgésszámon rezegve sokkal kímélőbb tisztítást tesznek lehetővé.

A Waterpik Nanosonic szónikus fogkefe percenként 16 000 gyengéd pulzálással képes megbontani a fogakra tapadó bakteriális filmréteget (plakkot), ezáltal megakadályozva a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulását illetve a fogkőképződést.

A Waterpik Nanosonic szónikus fogkefe cserélhető feje hosszú és rövid, váltakozó mintázatban felépített sörtékből áll, melyek a fogazat nehezen elérhető helyeire is beférkőznek (pl. hátsó fogak, fogközök, fogszabályzó körüli területek).

A Nanosonic lekerekített végű, puha sörtéi gyengédek a fogínyhez, így nem kell tartani  a fogíny visszahúzódásától vagy a fogzománc kopásától, sérülésétől.

A fogkefe nyele ergonomikus kialakítású, gumírozással ellátott, így könnyű kézben tartani és irányítani, még vizes kézzel is.

A Waterpik Nanosonic AAA elemmel működik, melyet a csomaghoz mellékelnek, s amit bármikor könnyedén kicserélhetünk.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Pulzálás

16 000/perc

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

nincs

Tölthető akkumulátor

nincs

Kiszerelés

1 szónikus fogkefe + AAA elem

Waterpik Nanosonic szónikus fogkefe termékről 2 értékelés

  1. 5 out of 5

    Bodovics István

    Köszönöm a terméket mióta megérkezett csak ezt használom és nagyon szeretem.Kimodottam jó hogy puha sörtéje van . Nem sérti fel az ínyt kellemes vele a fogmosás.Köszönöm mégegyszer

  2. 5 out of 5

    Budaházi Georgina

    Imádom ezt a terméket!Fantasztikus!

Mondd el a véleményed