Oral-B Vitality 3D-White elektromos fogkefe

7 999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 4210201043607 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az Oral-B elektromos fogkefék világszerte nagy népszerűségnek örvendenek.

Az Oral-B Vitality 3D-White elektromos fogkefe azok számára készült, akik nem csak szájüregük általános tisztán tartására figyelnek oda, hanem fogaik fehérsége is.

A speciálisan kifejlesztett Oral-B 3D White elektromos fogkefe fej finoman polírozza a fogfelszínt, hogy az visszanyerje eredeti fehérségét. Hatékonyan távolítja el a fogak felszínére ragadt, pigmentált bakteriális filmréteget (plakkot), miközben gyengéden masszírozza a fogínyt.

A kör alakú 3D White fej gyengéden körülöleli a fogat és nem csak a plakkot távolítja el, hanem lamellái segítségével fehérebbé teszi a fogfelszínt is. Extra puha sörtéi gyengéd a fogínyhez, hosszított szálai kitűnően elérik a nehezen hozzáférhető interdentális területeket is.

Az Oral-B Vitality 3D White fogkefe percenként 7600 pulzáló-oszcilláló mozgást végez, ami jóval több, mint amire egy kézi fogkefe képes.

3d-white-fogkefefej

Beépített 2 perces időmérő rendszere segíti az ajánlott fogmosási idő betartását. Az Oral-B Vitality 3D White fogkefe ergonomikus nyélkialakítása könnyű irányíthatóságot tesz lehetővé, míg gumi borítása segíti a biztos kézben tartást még vizes körülmények között is.

Az elektromos fogkefe újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így elemcserére nincs szükség. Egyetlen töltéssel napi kétszeri használat mellett a fogkefe 5 napnyi folyamatos használatot tesz lehetővé.

Az Oral-B Vitality 3D White szett tartalma: 

– 1 elektromos fogkefe test,
– 1 Oral-B 3D White elektromos fogkefe fej,
– 1 töltőállomás.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Nyomjon borsónyi mennyiségű fogkrémet a fogkefe fejére, majd mielőtt bekapcsolná a fogkefét, oszlassa szét a fogkrémet a fogain. Kapcsolja be a készüléket és fognegyedenként (kvadránsonként) 30 másodperc alatt tisztítsa meg fogai külső-, belső- és rágófelszínét.

Fognegyedek.
Fognegyedek (kvadránsok).
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Rendeltetés

,

Sörte

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

van

Oszcillálás

7600/perc

Tölthető akkumulátor

van

Tartozékok

pótfej, töltőállomás

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db elektromos fogkefe + 1 db fej + 1 db töltő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B Vitality 3D-White elektromos fogkefe” értékelése elsőként