Akció!

Oral-B Oxyjet szájzuhany + PRO 2000 elektromos fogkefe

47 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Oral-B Oxyjet szájzuhany mindennapos használata lehetővé teszi az íny és a fogközök alapos megtisztítását, egyszerűbben, mint valaha.

Az Oral-B Professional Care Oxyjet Center praktikusan egyesíti az Oral-B Oxyjet szájzuhany és az Oral-B Pro 2000 elektromos fogkefe előnyös tulajdonságait.

Oral-B Oxyjet szájzuhany jellemzők

Az Oral-B Oxyjet szájzuhany működési elve a légszűrőn áthaladó, légbuborékokkal sűrített víznyomás, ami beállításunktól függően kilövellhet egyenes vagy spirális irányban is. A beállításhoz elegendő, ha ujjunkkal megnyomjuk a szájzuhany fején elhelyezett Jet kapcsolót.

Oral-B Oxyjet szájzuhany fejen elhelyezett Jet kapcsoló.

Az egyenesen áramló vízsugár (jet kapcsoló felső pozíciója) a pontos fogköztisztítást támogatja, míg a rotáló vízsugár (jet kapcsoló alsó pozíciója) és az általa keltett mikro-buborékok nagyobb területre kiterjedő tisztítást és gyengéd ínymasszázst tesznek lehetővé.oral-b-oxyjet-szajzuhany-mukodes

Az oxigénnel dúsított víz hatékonyan távolítja el a fogközökbe tapadt ételmaradékokat és bakteriális filmréteget (plakkot) ezáltal megakadályozza a fogközökben a fogszuvasodás és ínygyulladás kialakulását valamint a fogkőképződést.

Az Oral-B Oxyjet használata nem csak akkor fontos, ha természetes fogsorunk tisztítását szeretnénk tökéletesíteni; a szájzuhany kiváló segítséget nyújt a fogkoronák, hidak, implantátumok, fogszabályzók tisztán tartásában is.

Az Oral-B Oxyjet fejeken átáramló vízsugár erősségét 5 fokozatban állíthatjuk. A szájzuhany nyelén szintén találunk egy ki-/bekapcsoló gombot, amivel használat közben bármikor megállíthatjuk a vízsugár kilövellését.

A szórófejek peremén különböző színű gyűrűket találunk, melyek lehetővé teszik, hogy a gépet egyszerre többen is használják, de a fejeket ne keverjék össze.

A víztartály kapacitása 600 ml. A víztartályba tetszés szerint adagolhatunk kedvenc szájvizünkből is, így az antibakteriális hatás még fokozottabb lesz.

Oral-B Pro 2000 elektromos fogkefe jellemzői:

Egy hagyományos kézi fogkeféhez képest kétszer annyi lepedéket távolít el. Az Oral-B 3D mozgásnak köszönhetően a fogkefe nem csak oszcillál és forog hanem pulzál is.

oral-b-3d-mozgas

Kétféle üzemmód közül választhatunk:

Daily Clean: általános tisztító üzemmód a mindennapos szájápoláshoz;
Sensitive: megfelelő rezgésszám az érzékeny fogak tisztán tartásához;

Tölthető akkumulátora teljes töltöttség mellett 7 napnyi folyamatos használatot tesz lehetővé (napi 2×2 perc fogmosás mellett).

Fényjelző nyomásérzékelővel rendelkezik a fogíny védelmének érdekében.

Minden Oral-B pótfejjel kompatibilis (kivéve Pulsonic)

Az Oral-B OC20 Oxyjet Center szett tartalma: 

– 1 db szájzuhany + töltőállomás,
– 600 ml-es víztartály,
– 1 db fogkefe + töltőállomás,
– 4 db oxyjet pótfej,
– 3 fogkefe pótfej: 1 db power tip, 1 db Cross Action, 1 db Sensitive.

Garancia: 2 év.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

SZÁJZUHANY:

1. Csatlakoztasson egy Oral-B Oxyjet fúvókát a szájzuhanyhoz, kattanásig nyomva a fejet. Töltse meg a víztartályt langyos vízzel. Amennyiben szeretne szájvizet is adagolni a víztartályba, először mindig a langyos vizet töltse be, csak ezt követően adagolja a szájvizet.

2. Kapcsolja be az Oral-B Oxyjet szájzuhanyt a ki-/bekapcsoló gomb segítségével. (A szájzuhany nyelén elhelyezett tolókapcsoló ekkor még maradjon kikapcsolt állapotban.)

3. Válassza ki a megfelelő víznyomást (1=enyhe, 5=erős). Első használat alkalmával ajánlott az 1-es fokozattal indítani, különösen ha fogínye hajlamos a vérzésre vagy ha gyermekek használják a szájzuhanyt.

4. Hajoljon a mosdókagyló felé és helyezze szájába a szájzuhany fejét. Tolja fel a nyélen található bekapcsoló gombot! Fogközről fogközre haladva, az íny vonala mentén vezesse végig a szájzuhany fejét. Az Oral-B Oxyjet szájzuhany használata közben tartsa nyitva a száját, hogy a kiáramló víz szabadon távozhasson.

FOGKEFE:

Nyomjon borsónyi mennyiségű fogkrémet a fogkefe fejére, majd mielőtt bekapcsolná a fogkefét, oszlassa szét a fogkrémet a fogain. Kapcsolja be a készüléket és fognegyedenként (kvadránsonként) 30 másodperc alatt tisztítsa meg fogai külső-, belső- és rágófelszínét.

A szájüregben használt elektromos eszközöket fertőtlenítés és a lerakódások eltávolítása céljából rendszeresen tisztítani kell.

A vízkő eltávolítását 6-18 hetente kell elvégezni a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően. Minél keményebb a víz annál gyakrabban kell tisztítanunk készülékünket.

Erre a célra a Redesept készítményt ajánljuk.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

, , ,

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

3

Időmérő funkció

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Tartozékok

pótfej, töltőállomás, víztartály

Hálózati feszültség

100-240V

Tölthető akkumulátor

van

Kiszerelés

1 db szájzuhany + víztartály + 4 db Oxyjet szórófej + 1 db elektromos fogkefe + 3 db fogkefe fej

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B Oxyjet szájzuhany + PRO 2000 elektromos fogkefe” értékelése elsőként