Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefe 3D White fejjel (rózsaszín)

13 999 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefék egyszerűségük ellenére kiváló választást jelentenek azok számára, akik most ismerkednek az elektromos fogkefék világával.

Az Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefe 3D White fejjel segít a mindennapok során felhalmozó lepedék hatékony eltávolításában.

Percenként 7600 oszcilláló mozgás leadására képes, ami hatékonyabban lazítja fel a fogfelszínekre rakódott bakteriális filmréteget (plakkot), mint a hagyományos kézi fogkefék.

A 3D White fogkefefej lekerekített sörtevégei kíméletesek a fogínyhez, ám speciális polírozó gyűrűje segít az elszíneződést okozó lepedék eltávolításában. Sötétkék indikátor szálai az elhasználódás során egyre világosabb színűvé válnak, így könnyen észrevehetjük, hogy mikor kell lecserélni az elhasználódott fogkefe fejet.

Beépített időmérője segíti a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő betartását.

Ergonomikus kialakítású nyele csúszásgátló bevonattal van ellátva, így a fogkefét vizes kézzel is könnyű biztosan kézben tartani és irányítani.

Az Oral-B D100 Vitality fogkefék minden rezgő-forgó fogkeféhez készült Oral-B pótfejjel kompatibilisek (szónikus Oral-B fogkefékkel nem).

Az Oral-B D100 Vitality Cross Action elektromos fogkefe szett tartalma: 

– 1 db Oral-B D100 elektromos fogkefe test,
– 1 db Oral-B 3D White elektromos fogkefe fej,
– 1 töltőállomás.

2 év garancia.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Nyomjon borsónyi mennyiségű fogkrémet a fogkefe fejére, majd mielőtt bekapcsolná a fogkefét, oszlassa szét a fogkrémet a fogain. Kapcsolja be a készüléket és fognegyedenként (kvadránsonként) 30 másodperc alatt tisztítsa meg fogai külső-, belső- és rágófelszínét.

Fognegyedek.
Fognegyedek (kvadránsok).
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

,

Sörte

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

van

Oszcillálás

7600/perc

Tölthető akkumulátor

van

Tartozékok

pótfej, töltőállomás

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db elektromos fogkefe + 1 db fej + 1 db töltő

Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefe 3D White fejjel (rózsaszín) termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Makai Krisztina

    Kiválóan eltávolítja a fogakra tapadt szennyeződéseket, a kisebb (zárt) helyeken is tisztít, könnyű a használata és szép a színe is:)

Mondd el a véleményed