Brush Baby KidzSonic elektromos fogkefe 3-6

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A többszörösen díjnyertes, brit Brush Baby termékcsalád speciálisan a kisgyermekek szájápolási igényeihez igazodik, csecsemőkortól egészen kamaszkorig szem előtt tartva a folyton változó szájüreg sajátosságait.

A Brush Baby KidzSonic szónikus fogkefe (3-6 év) kifejezetten az óvodás korú gyermekek szájhigiéniájának fenntartására született, idejében megszerettetve a gyermekekkel a szájápolást.

A KidzSonic szónikus fogkefe cserélhető fejjel rendelkezik, melynek sörtéi kétféle szálból épülnek fel: a normál hosszúságú sörteszálak a fogfelszínekről távolítja el a lepedéket, míg a hosszabb sörteszálak bejutnak a fogközökbe és ott tisztítanak.

A kettős sörtekialakítás tökéletes választás azoknak a gyermekeknek, akik még nem állnak készen a fogköztisztításra, foghíjjal vagy szélesebb fogközökkel rendelkeznek.

A Brush Baby KidzSonic ergonomikus nyele segíti a kézben tartást, a fogkefe elég könnyű ahhoz, hogy a gyerekek is kézben tudják tartani.

30 másodpercenként pulzálás jelzi a következő fognegyedre való átváltást, míg 2 perc elteltével villogó disco fény jelzi a fogmosás végét. A beépített időzítő nem csak izgalmasabbá teszi a fogmosást, de segíti a fogmosási idő betartását is.

Kétféle szín (kék, pink), kedves hód figurával.

brush baby kidzsonic

A Brush Baby KidzSonic szett tartalma:

– 1 db elektromos fogkefe,
– 3 db fogkefe fej,
– 1 db AAA elem.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Sörte

Garancia

1 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

van

Extra funkciók

villogó fényjelzés

Tartozékok

pótfej

Életkori ajánlás

3-6

Tölthető akkumulátor

nincs

Kiszerelés

1 db elektromos fogkefe, 3 db fej, 1 db AAA elem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brush Baby KidzSonic elektromos fogkefe 3-6” értékelése elsőként