BioXtra Baby ujjra húzható fogkefe

1 399 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 5425005120075 Kategória: Címke:

Leírás

A BioXtra Baby ujjra húzható fogkefe segít a baba frissen előbújó tejfogainak tisztán tartásában, a fogzás miatti kellemetlen érzés enyhítésében.

A szilikonmentes, nagyon lágy PVC-ből készülő BioXtra Baby ujjra húzható fogkefe tisztító lamellái segítenek a tejfogakra és ínyre tapadt bakteriális filmréteg (plakk) eltávolításában.

0-2 éves korig naponta egyszer törölje át a műanyag fogkefével a gyermek fogait és ínyét – a tisztításhoz használjon BioXtra Baby fogkrémet, ami csökkentett fluoridtartalma révén segít megerősíteni a tejfog szerkezetét, így az ellenállóbbá válik a fogszuvasodással szemben.

A BioXtra Baby ujjra húzható fogkefét fertőtlenítse rendszeresen vagy 2-3 havonta cserélje újra a bakteriális szennyezettség miatt.

Származási hely: Belgium.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
0-2 éves kor között naponta egyszer,tisztítsa meg a gyermek fogait BioXtra Baby fogkrémmel és a BioXtra ujjra húzható fogkefével. Fogzás idején masszírozza át gyengéden a fogínyt, ezzel nyugtatva az érzékeny szöveteket.

 

MIÉRT FONTOS A TEJFOGAK ÁPOLÁSA?

Még mielőtt az első tejfog megjelenne, a kisbaba szájürege már ki van téve a bakteriális szennyeződésnek, hiszen az elfogyasztott cukrok és keményítő vagy a szülők nyála által a baktériumok hamar bekerülnek a gyermek szájüregébe. Ezek a baktériumok az előtörni készülő tejfogak egészségére is hatással lehetnek.

Habár a természet a nyál révén automatikus védekező mechanizmust fejlesztett ki, 12-18 hónapos korig a baba nyálának hatékonysága még nem elég erős. Valójában a nyálhoz köthető immunválasz csak a gyermek 5 éves korára éri el maximális erejét.

Ahhoz, hogy a tejfogak és a jövőbeli maradófogak is egészségesek maradjanak, a fogászati szakemberek azt javasolják, hogy már az 1. tejfog megjelenésétől el kell kezdeni a mindennapos szájápolás bevezetését.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Anyag

műanyag

Életkori ajánlás

0-2

Szín

Sörte

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioXtra Baby ujjra húzható fogkefe” értékelése elsőként