Megtaláltam a fogaimnak az igazit!

A tökéletes szájápolás nem illúzió, hanem elérhető valóság!

A fogaink és ínyünk egészségének megőrzése alapvető fontosságú.

curaprox cs5460„Egy szép mosoly öltöztet”- szokták mondani, és valóban, az esztétikai okok mindenki számára egyértelműek.

Az sem kétséges, hogy a fogfájást és az ezt követő fogorvosi beavatkozást is mindannyian szívesen elkerülnénk. Két fogmosás között a fogak felületén a szájüregben is jelen lévő normál flórából folyamatosan rakódnak le a baktériumok. Ha ez hosszabb ideig háborítatlanul történik, akkor ez a baktérium felhalmozódás (lepedék) lesz a felelős a fogszuvasodás, valamint az ínygyulladás, és súlyosabb esetben később a fogágybetegség kialakulásáért.

(X) hirdetés

Ráadásul azt már kevesebben tudják, hogy az általános egészségi állapotunkat is befolyásolja, hogy milyen a szájhigiéniánk. Egy kezeletlen ínygyulladás kaput nyit a szervezetünk felé. A seben keresztül a véráramba jutó toxinok gyengítik az immunrendszerünket, növelik a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség kialakulásának, és akár a koraszülés előfordulásának kockázatát.

Így már érthető, hogy miért olyan fontos, hogy a lepedéket maradéktalanul eltávolítsuk a fogainkról.

Hogyan?

How to brush

A cél, hogy a lepedék eltávolítása hatékony legyen anélkül, hogy fogainkat vagy ínyünket megsértenénk.

(X) hirdetés

A fogaink látható felszíneit (külső és belső felület, rágófelszín) fogkefével tisztíthatjuk meg. Fogmosáskor különösen figyeljünk az ínyszéli területre, hiszen ez a kis árok, ahol a fog és íny találkozik, kiváló búvóhelyet jelent a baktériumok számára. Ezt a területet úgy tudjuk a leghatékonyabban megtisztítani, ha a fogkefénket kb 45°-os szögben tartva – így a sörtéket az ínyszéli barázdába bevezetve – finom körkörös mozdulatokkal távolítjuk el a lepedéket.

Mivel?

Ahhoz, hogy a fenti technikával ne sértsük meg az ínyt és a fognyaki területet, mindenképpen PUHA sörtéjű fogkefét válasszunk. Ha emellett a fogkefénk az átlagosnál több sörtét tartalmaz, akkor egy mozdulattal több lepedéket is tudunk majd eltávolítani.

hard vs. ultra soft cleans better

A svájci Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe mindent tud, amit egy fogkefének tudnia kell. Ez az első olyan szájápolási eszköz, melyet szakmai tapasztalatok és szempontok keltettek életre, hogy a lehető legjobban támogasson egy működő szájhigénés módszert.

 

Jellemzői:

curaprox bristles up close– 5460 db speciális ultra soft Curen® sörte, ami akár tízszerese is lehet egy átlag fogkefékének, így téve igazán hatékonnyá a tisztítást.

ergonomikus nyolcszögletű nyél, ami segít a fogkefét a megfelelő szögben tartani,

kisméretű fej, aminek köszönhetően egyszerűbben tisztítható a metszőfogak belső felszíne és a rágófogak nehezen elérhető hátsó felszínei,

– a 36 féle lenyűgöző szín közül mindenki megtalálhatja a szívéhez legközelebb állót.

 

Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefével élmény a fogmosás!

A tökéletes szájápoláshoz elengedhetetlen még a fogközök tisztítása, ahonnan fogköztisztító kefével tudjuk egyszerűen és sérülésmentesen eltávolítani a lerakodott lepedéket.

A svájci CURAPROX a család minden tagja számára kínál megfelelő szájápolási eszközt.

További információ: www.tokeletesszajapolas.hu

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft