Kurnász-Paholik Zselyke a Fogászat Arca 2014-ben

Idén 3. alkalommal került megrendezésre a Babamosoly Pályázat, mely kapcsán minden évben közönségszavazással dől el az éves Fogászat Arca cím sorsa. Idén kiegyenlített küzdelem után végül a bájos és mosolygós Kurnász-Paholik Zselyke lett pályázatunk győztese.

Kurnász-Paholik Zselyke ezzel a tündéri fotóval nyerte el a Fogászat Arca 2014 címet.
Kurnász-Paholik Zselyke ezzel a tündéri fotóval nyerte el a Fogászat Arca 2014 címet.

A Babamosoly Pályázat lényege nem a versengés, hanem a figyelemfelkeltés, hiszen a fogszuvasodás világméretű betegséggé nőtte ki magát. Ma a 6. leggyakoribb megbetegedésként regisztrálják, jóllehet a közvélemény klasszikus értelemben véve nem is tartja számon betegségként.

Pedig a fogszuvasodás és az abból másodlagosan kialakuló panaszok nem pusztán esztétikai problémát jelentenek, szájüregünk megbetegedése koraszülést, bizonyos rákos megbetegedéseket vagy épp szívbetegséget okozhat.

(X) hirdetés

kurnasz-paholik zselyke

Ezért olyan fontos a figyelemfelkeltés, amiben idén a korábbi évekhez hasonlóan 20 elbűvölően bájos mosoly volt a segítségünkre. Indulóink fotói közül minden évben közönségszavazással dől el a nyertes személye, aki idén Kurnász-Paholik Zselyke lett. Bájos fényképével és vidám mosolyával nem csoda, hogy több mint félezer szavazatot gyűjtött be olvasóinktól.

Zselyke 2013. augusztus 7-én született, jelenleg Alsópetényen él szüleivel. 7 hónaposan már megérkezett az első 4 fogacskája, ráadásul ez idő tájt mondta ki az első szavait is. Zselyke igazi vidám, mosolygós baba, aki nagyon szereti a zenét és a táncot.

fogaszat arca 2014 zselyke

Előbújt tejfogait édesanyjával közösen tartják tisztán, Regina először hagyja, hogy fogmosáskor Zselyke utánozza a mozdulatait, majd az önálló próbálkozás után mindig ő is alaposan átmossa a kislánya fogacskáit. Ez az odafigyelés hosszú távon nagyon kifizetődő, hiszen az első tejfogak megjelenésétől már nagy hangsúlyt kell fektetnünk a mindennapos szájápolásra.

(X) hirdetés

Bár fogorvosnál ez idáig még nem járt Zselyke, a Fogászat Arca cím győzteseként 18 éves koráig ingyenes fogászati szűrővizsgálatra jogosult a budai Villányi Dent Fogászati Központnál, ahol barátságos és féltő kezek várják Zselyke érkezését.

 

A Babamosoly Pályázat támogatója:

Villányi-Dent-logo

Item added to cart.
0 items - Ft