Kipróbáltuk: Curaprox DF 834 fogselyem – Biztos választás

Azok, akik rendszeresen használnak fogselymet, tudják, hogy nem mindegy, milyen eszközzel kezdenek hozzá a napi fogköz tisztításhoz. Egyáltalán nem jelentéktelen, hogy egy fogselyem milyen vastag, mennyire viaszolt vagy, hogy használat közben okoz-e bármiféle sérülést az ínynek. S hogy meg lehet-e felelni ennyi követelménynek egyszerre? Úgy tűnik, könnyedén.

curaprox fogselyem teszt

GYÁRTÓ: Curaden International

KÜLLEM

(X) hirdetés

Furcsa mód, a Curaprox fogselymek külseje annyira letisztult, hogy elsőre inkább olcsó termék benyomását keltheti az emberben. Semmi díszítés vagy meghökkentés, az egész doboz fehér, mindössze a kék felirattal ellátott matrica ad egy kis színt a terméknek. Mi személy szerint el tudnánk képzelni még egy kis dizájnt, a Curaprox termékekre amúgy is igen jellemzőek a színek.
Na jó, a fehér is egy szín…

A fogselymet zárt csomagolásban kapjuk, amire elöl ragasztották fel a magyar nyelvű tájékoztatót, hogy akadály nélkül, gyorsan tudjunk tájékozódni a termékről – ez viszont dicséretes.

curaprox fogselyem

MINŐSÉG

(X) hirdetés

Ha kibontottuk a csomagolást, kézbe véve már egészen más dolgok jutnak az eszünkbe. A fogselyem dobozának minősége megfelelő, a felhasznált műanyag és fém részekre szintén nem lehet panaszunk. A fogselyem szála elég vastag és puha, viaszolt és mentolos. (A mentás frissesség gyakorlati hasznán egy kicsit még gondolkoznunk kell… de miért ne?)

HASZNÁLHATÓSÁG

A Curaprox DF 834 fogselyem igazán a mindennapos használat során bizonyította be számunkra, hogy mennyire jó termék; a dobozt könnyű kezelni, egyszerűen csukódik és záródik, a fogselyem tépője elég éles, s bár egy kicsit gondolkodnunk kellett rajta, hogy miként, de az előlap a fém rész felől lenyitható, így bármikor ellenőrizhetjük, hogy mennyi fogselyem van még a dobozban.

Nem szeretjük a túlságosan viaszolt fogselymeket, mert nem könnyű velük boldogulni, de ebben az esetben ezzel sem volt problémánk, nagyon jól lehet kezelni, akár a kezdő fogselymezők számára is. A szál vastag, ám könnyen bejuthatunk vele a fogközeinkbe és szerencsére nem könnyű vele kárt tenni az ínyünkben sem.

kiprobaltuk curaprox fogselyem

BESZEREZHETŐSÉG

A Curaprox termékek egyre kevésbé, de egy kicsit még mindig kuriózumnak számítanak. A patikai értékesítés és a webáruházak mellett szerencsére ma már Rossmann üzletekben is kapható egy-egy Curaprox termék, ami nagyban segíti a márka népszerűsítését, viszont a széles kínálat nem megoldott ezeken a helyeken.

ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Elsőre az jut eszünkbe az 1000 forint körüli eladási árról, hogy túlzás. Persze láttunk már jó fogselymet fele ennyiért, meg ennél sokkal rosszabbat, ugyanennyiért. Szóval a piacon tapasztalható ár-érték arányok hullámzóak, az mindenesetre biztos, hogy ha már kifizetünk ennyi pénzt ezért a Curaprox fogselyemért, legalább jó terméket kapunk érte cserébe.

curaprox fogselyem kiprobaltuk

ÖSSZEGZÉS

Ahhoz, hogy valaki ne csak kipróbálja, de meg is szeresse a fogselymezés napi rutinját, mindenképp szüksége van egy jó termékre. Azt gondoljuk, legyen szó kezdő vagy profi felhasználóról, a Curaprox DF 834 fogselyemmel biztosra mehetünk, és nem sajnáljuk majd azt a néhány percet naponta, amit fogközeink tisztítására kell áldoznunk.

Küllem: 5/3
Minőség: 5/5
Használhatóság: 5/5
Beszerezhetőség: 5/3
Ár/érték arány: 5/4

Összesen: 5/4 – JÓ

4Hogyan értékelünk?

Item added to cart.
0 items - Ft