Justin Theroux fogorvostól szerzi a lakberendezési tárgyait

Jennifer Aniston színésznő és vőlegénye, a szintén szakmabeli Justin Theroux idén év elején költöztek be huszonegy millió dollárt érő villájukba, ám hamar kiderült, Justin korán sem mindennapos ereklyegyűjteményét nem viheti majd magával a közös otthonukba, azok ugyanis inkább bizarr, semmint otthonos látványt nyújtanának.

Jennifer Aniston és Justin Theroux /Kép: Celebritytoob.com/

 A GQ magazin szeptemberi számában közölt interjúban a riporter felelevenítette a Harry és Sally 1989-es mozifilm egy jelenetét, melyben Carry Fisher karaktere arra kéri barátját (Bruno Kirby), hogy szabaduljon meg az addig dohányzóasztalként funkcionáló kamionkeréktől. Arra a kérdésre, miszerint Jennifer Aniston is tett-e tiltólistára valamint a férfi holmijai közül, Justin Theroux azt válaszolta, az ő „kamionkereke” a szifiliszes torokgyűjteménye.

A 42 éves színész elmondta, szenvedélyesen gyűjti az orvosi ereklyéket, például antik üveg orvosi fecskendőket, fa spatulákat, valamint az 1800-as években kézzel készített viasz bemutató szobrocskákat, melyek az emberi torok területét ábrázolják. A felcímkézett nyitott szájakon jól kivehető a torok, amivel régen a szifilisz vagy gonorrea különböző stádiumait prezentálták.

(X) hirdetés

„Nem mostanában lesznek a kandalló felett” – viccelt Theroux, majd hozzátette, hogy Los Angeles-i irodájába szállította át a régiséggyűjteményét. Van még valami, ami azonban biztosan a legénylakásban marad egy darabig: a dohányzóasztalt egy cukrostálka díszíti, amit nem édességgel, hanem emberi fogakkal töltött meg a színész. „Ismerek egy fogorvost, ő gyűjtötte nekem a fogakat. Az ismerőseim gyakran azt hiszik, hogy cukorkák, pedig nem érdemes ráharapniuk!”  

Bár a furcsa gyűjtőszenvedély nem nyűgözi le Jennifert, a színész elmondta, rengeteg más dolog van, amiben nagyszerűen egyetértenek.

Item added to cart.
0 items - Ft