Így ismerd meg a fogmosási szokásaidat! Fogkefe okostelefonhoz tervezve

A megfigyelések szerint a többség nem tud jól fogat mosni. Se a módszerünk, se a hatékonyságunk nem elég jó. Hogy ezen változtatni tudjunk, odafigyelésre és szorgalomra van szükségünk. Az amerikai Beam Technologies most olyan fogkefét hozott létre, amivel minden eddiginél könnyebben reformálhatjuk meg fogtisztítási szokásainkat.

Manuális Beam fogkefe telefonos alkalmazással. Kép: Facebook.

Az 50 dollárt, azaz átszámítva 10 000 forintot kóstáló, egyébként manuális fogkefét azoknak tervezték, akik alaposabban szeretnék megismerni fogmosási szokásaikat. A gyártó szerint miért is lenne szükségünk több tízezres, beépített időzítővel ellátott elektromos fogkefékre, ha a Bluetooth-on keresztül kommunikáló Beam fogkefével fogmosási adataink közvetlenül az okostelefonunkra (iPhone vagy Android) érkeznek.

Az alkalmazás legkézenfekvőbb funkciója: 2 perces időmérő. /Kép: beamtoothbrush.com/
Előre megadott fogmosási célok – hosszú és rövid távú feladatok. /Kép: beamtoothbrush.com/
Több fogkefe adatait rögzíti az alkalmazás. /Kép: beamtoothbrush.com/

Kutatások szerint átlagosan 46 másodpercig mossuk a fogainkat, ami alig több mint 1 másodperc foganként – már ha teljes a fogsorunk. A fogkefe és az alkalmazás segítségével azonban célokat tűzhetünk ki magunk, vagy gyermekeink elé, hiszen a program akár egy hónapra is menti az adatokat. Egyetlen okostelefonra több fogkefe adatai is küldhetőek egyszerre, így például házi versenyt is rendezhetünk családtagjainkkal, lakótársainkkal – ezzel is motiválva egymást a helyes szájápolásra.

(X) hirdetés

Item added to cart.
0 items - Ft