A fogfehérítés világa – Hollywoodi mosoly

Ma, a kozmetikai fogászat elterjedésével a fogfehérítés virágkorát éli. A férfiak és nők által egyaránt kedvelt fehérítő eljárások széles köre szinte minden igényt és pénztárcát kielégít.

Létezik fogfehérítő fogkrém, otthon használható fogfehérítő szett vagy elmehetünk a fogorvosunkhoz és ő, a lehető legprofibb eszközökkel varázsolja ujjá mosolyunkat. A lakosság számottevő része foglalkozik valamilyen módon a fogfehérítéssel vagy annak gondolatával és mára sok téves információ is beépült a köztudatba.

Elméletileg bárki, aki aláveti magát egy ilyen kozmetikai kezelésnek, észlelni fog mérsékeltebb vagy szembetűnőbb eredményt, fogai fehérebbek, ragyogóbbak lesznek. Azt is érdemes leszögeznünk, hogy a fogfehérítés nem ad tartós megoldást problémáinkra, a kezelést időről időre meg kell ismételnünk a hosszan tartó hatás érdekében.

(X) hirdetés

A fogfehérítésnek kétféle típusát ismerjük, a fizikai és a kémiai fehérítést. A kémiai eljárással fogaink színe fehérebb lesz az eredeti, természetes árnyalatánál. Ehhez mindenképp olyan kémiai anyagokat kell alkalmazni, melyek tartalmaznak fehérítőanyagot, például hidrogén-peroxidot vagy karbamid-peroxidot.

A másik, fizikai fogfehérítő módszerrel csak a fog eredeti színét nyerhetjük vissza azáltal, hogy fogaink felszínéről eltűnnek a szennyeződések, a fogkő és a lepedék. Tehát minden termék, ami tisztítja fogainkat, például a fogkrémek, fogporok, fizikai fehérítőnek számítanak.

Lássunk néhány példát, milyen eredményt érhetünk el kémiai fogfehérítéssel:

(X) hirdetés

[nggallery id=5]

Item added to cart.
0 items - Ft